Fotografija: Korisnici Zajamčene minimalne naknade s područja Grada Pakraca koji se griju na drva dobit će 1050 kuna/Foto: Antonija Knezevic, CROPIX
Korisnici Zajamčene minimalne naknade s područja Grada Pakraca koji se griju na drva dobit će 1050 kuna/Foto: Antonija Knezevic, CROPIX

Grad Pakrac: "Korisnici Zajamčene minimalne naknade koji se griju na drva dobit će 1050 kuna"

Svi oni koji imaju pravo na Zajamčenu minimalnu naknadu moraju doći u pakračku Gradsku upravu potpisati ugovor. Evo kada to mogu učiniti i što moraju ponijeti sa sobom...PAKRAC – Iz Grada Pakraca imaju važnu obavijest za sve korisnike Centra za socijalnu skrb, a koja se odnosi na grijanje na drva.

-Grad Pakrac poziva samce i nositelje kućanstva, na koje glasi Rješenje Centra za socijalnu skrb o utvrđenom pravu na zajamčenu minimalnu naknadu, koji se griju isključivo na drva da od 19. kolovoza do 15. rujna u uredu broj 128, zgrada Gradske uprave, prvi kat desno; Trg bana J. Jelačića 18, Pakrac, pristupe potpisivanju Izjave koja je uvjet za primitak novčanog iznosa, poručuju iz Grada Pakraca.

Dio troška za drva

Dodaju kako se korisnicima Zajamčene minimalne naknade koji se griju na drva, priznaje pravo na troškove ogrjeva na način da im se jednom godišnje osigura 3 m³ drva, odnosno odobri novčani iznos za podmirenje tog troška u visini od 1.050,00 kuna.

-Potpisivanju Izjave možete pristupiti svaki radni dan od 8 do 14 sati (pauza 11-11:30), a sa sobom je potrebno ponijeti važeću osobnu iskaznicu i Rješenje CZSS kojim je utvrđeno pravo na zajamčenu minimalnu naknadu. Za sve nejasnoće i upite: 034 411 454 ili dubravka.spancic@pakrac.hr, poručuju iz Grada Pakraca.