Fotografija: U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 300 osoba/Foto:Unsplash
U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 300 osoba/Foto:Unsplash

U BBŽ 13 novih slučajeva zaraze, evo gdje se sve možete cijepiti

Deset novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima grada Čazme i općina Rovišće i Zrinski Topolovac
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Deset novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima grada Čazme i općina Rovišće i Zrinski Topolovac.

Troje na respiratoru

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je devet pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih su tri osobe na respiratoru, a na opservaciji je šest pacijenata.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 300 osoba.

Organizirano cijepljenje

Dani otvorenih vrata u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije nastavljaju se i tijekom mjeseca rujna, a počevši od 6. rujna bez najave i naručivanja građani se mogu cijepiti u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 sati te petkom od 9 do 12 i od 15 do 19 sati.

U Zavodu za javno zdravstvo u Grubišnom Polju bez najave i naručivanja cijepljenje je organizirano utorkom od 9 do 10 sati, u Garešnici utorkom od 12 do 14 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati te u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati.