Fotografija: Može se razgledati i unutarnji, ali i vanjski bazen u Daruvarskim toplicama/Foto: Screenshot
Galerija
Može se razgledati i unutarnji, ali i vanjski bazen u Daruvarskim toplicama/Foto: Screenshot

Odsada možete i virtualno prošetati Daruvarskim toplicama i pogledati što sve nude

Posjetitelji na web stranicama mogu virtualno prošetati lječilišnim hotelom Termal, kavanom, wellnessom, fitnessom, bazenima kao i Julijevim parkom...
DARUVAR – Svi oni koji danas žele privući što veći broj posjetitelja, moraju pratiti trendove i redovito im se prilagođavati. Jedan takav trend svakako je i virtualna šetnja koja je do izražaja došla i zbog situacije s koronavirosom. Dakle, pandemija je iznjedrila i neke pozitivne sadržaje koji će svakako ostati i nakon što pandemija završi.

<p>Pogled iz liječilišnog hotela Termal na dvorište s terasom/Foto: Screenshot</p>

Pogled iz liječilišnog hotela Termal na dvorište s terasom/Foto: Screenshot

U korak s vremenom trude se ići i u Daruvarskim toplicama, koje, osim što su zdravstvena ustanova, nude i turističke aktivnosti, stoga su uvijek otvoreni za neke nove sadržaje.

Moderna prezentacija

Naime, još početkom 2021. godine, u želji za što kvalitetnijom i modernijom prezentacijom Daruvarskih toplica, djelatnici ove zdravstvene ustanove započeli su projekt nešto drugačije i kvalitetnije virtualne šetnje.

<p>Pogled iz Julijevog parka na Lječilišni perivoj, Centralno blatno kupalište i Vilu Arcadia/Foto: Screenshot</p>

Pogled iz Julijevog parka na Lječilišni perivoj, Centralno blatno kupalište i Vilu Arcadia/Foto: Screenshot

Projekt je osmišljen u Odjelu prodaje, marketinga i recepcije, a realiziran je u suradnji s tvrtkom ReadyToRoll. Snimanje je napravljeno početkom lipnja, a implementacija cijelog sadržaja napravljena je u kolovozu.

Olakšati snalaženje

- Cilj virtualne šetnje je približiti naše toplice svim potencijalnim posjetiteljima, odnosno virtualno prikazati dobar dio naše ponude, ali i olakšati snalaženje posjetiteljima koji su već kod nas – kazao nam je Miran Husak iz Daruvarskih toplica dodavši kako posjetitelji na njihovim web stranicama mogu virtualno prošetati lječilišnim hotelom Termal, kavanom, wellnessom, fitnessom, bazenima kao i Julijevim parkom u kojem su označili nekoliko interesantnih točaka.

Daruvarskim toplicama virtualno možete prošetati OVDJE.

<p>Daruvarske toplice prepoznate su u cijeloj Hrvatskoj pa i šire, a nova mogućnost u vidu virtualne štenje zasigurno će privući nove posjetitelje/ Foto: Boris Kovačev/CROPIX</p>

Daruvarske toplice prepoznate su u cijeloj Hrvatskoj pa i šire, a nova mogućnost u vidu virtualne štenje zasigurno će privući nove posjetitelje/ Foto: Boris Kovačev/CROPIX