Fotografija: U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 53 osobe/Foto: Unsplash
U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 53 osobe/Foto: Unsplash

Jedan novi slučaj zaraze koronom u BBŽ, u subotu se bez naručivanja možete cijepiti u Čazmi

U Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru građani se mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a petkom i od 15 do 19 satiNa području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom i to na području grada Bjelovara.

U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a na opservaciji su 4 pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 53 osobe.

Dani otvorenih vrata

U tijeku su  „Dani otvorenih vrata“ u Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru, pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a petkom je omogućeno cijepljenje i od 15 do 19 sati.

Također, građani će se moći cijepiti i u sklopu obilježavanja Dana grada Čazme i to u subotu 24. srpnja od 14 do 20 sati u zgradi Multifunkcionalnog centra koji se nalazi na trgu u Čazmi. Građani se mogu cijepiti bez najave, sve što je potrebno je ponijeti zdravstvenu iskaznicu, a djelatnici Zavoda za javno zdravstvo cijepit će Pfizer cjepivom.

Dani otvorenih vrata namijenjenih cijepljenju predviđeni su i u ispostavi Zavoda za javno zdravstvo u Grubišnom Polju i to u utorak 27. srpnja od 9 do 12 sati. Građani mogu doći bez najave, cijepi se Pfizer cjepivom.