Fotografija: Predavanje drži Emica Tudić/ Foto: Inkubator ideja
Galerija
Predavanje drži Emica Tudić/ Foto: Inkubator ideja

Dođite večeras u Inkubator ideja i naučite sve o aromaterapiji

Ovoga puta posjetitelji će moći dobiti konkretne savjete i informacije na koji način im aromaterapija može poboljšati kvalitetu života, kaže TudićEterična ulja i mirisne note života još će jednom ispuniti Inkubator ideja. Mirisno predavanje "Aromaterapija - načini djelovanja i metode primjene" održat će danas, 21. listopada, u Inkubatoru ideja s početkom u 19 sati.

Blagodati aromaterapije

U uvodnom dijelu predavanja posjetitelji će se upoznati s osnovama aromaterapije kako bi sigurno mogli uživati u svim njenim blagodatima. Posjetiteljima će biti prezentirane metode, načini primjene i omjeri te će imati mogućnost osobnih iskustava gotovih pripravaka, naučiti kako izabrati kvalitetna eterična ulja na tržištu te kako ih pravilno čuvati. Na ovom druženju govorit će se i o putevima djelovanja eteričnih ulja aplikacijom na kožu i inhalacijama.

Ulaz na predavanje je besplatan, uz prethodnu najava/ Foto: Inkubator ideja
Ulaz na predavanje je besplatan, uz prethodnu najava/ Foto: Inkubator ideja

Predavanje će voditi diplomirana aromaterapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom, Emica Tudić, koja je završila Aroma akademiju u Zagrebu i više od 25 godina usvaja nova znanja iz navedenog područja.

- Prethodni mjesec održala sam predavanje o Aromaterapiji koje je bilo iznimno uspješno. Odlučili smo organizirati još jedno predavanje koje će biti nadogradnja prethodnom. Ovoga puta posjetitelji će moći dobiti konkretne savjete i informacije na koji način im aromaterapija može poboljšati kvalitetu života, poručila je voditeljica predavanja Emica Tudić.

Eterična ulja za svakodnevicu

Aromaterapijom i ljekovitim kapljicama eteričnih ulja povezujemo se s prirodom i uspostavljamo vezu sa samim sobom. Ova terapija se idealno uklapa u trend povratka suživota s prirodom i, kao grana fitoterapije, temelji se na znanju o biljkama. Na predavanju će posjetitelji moći naučiti kako da ovu djelotvornu i ugodnu metodu samopomoći uvedu u svakodnevnu rutinu te time poboljšaju kvalitetu svog života.

Plakat predavanja/ Foto: Inkubator ideja
Plakat predavanja/ Foto: Inkubator ideja

U Inkubatoru ideja, četvrtkom u večernjim satima, organiziraju se raznoliki eventi na kojima gostuju inspirativni sugrađani, o čemu govori Alenka Rogić, voditeljica Inkubatora ideja.

Želja posjetitelja

- Mirisno predavanje koje smo organizirali prethodni mjesec bilo je iznimno posjećeno te su posjetitelji izrazili želju da ponovno ugostimo Emicu Tudić. Ovo je izvrsna prilika za one koji su sudjelovali na prethodnom predavanju da nadograde svoje znanje o aromaterapiji, ali i da novi posjetitelji dobiju korisne informacije kako i na koji način mogu, uz pomoć mirisa eteričnih ulja poboljšati zdravlje i svakodnevni život, istaknula je Rogić.

Društvena događanja u Inkubatoru ideja organiziraju se u sklopu istoimenog EU projekta čiji je nositelj Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane uz prethodnu najavu pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.