Fotografija: Lara i njena majka Snježana/ Foto: Privatni album
Galerija
Lara i njena majka Snježana/ Foto: Privatni album

Lara (16) iz Garešnice koja je čekićem brutalno pretučena u Njemačkoj uspješno se oporavlja

Nakon nove godine čeka ju nova operacija glave jer joj doktori moraju ugraditi titan, budući da nema kost na desnoj strani. Srećom, nema nikakvih posljedica i osjeća se super, kaže majka SnježanaLara Miroslavić (16) iz Garešnice uspješno se oporavlja od teških povreda mozga, prijeloma lubanje, povrede oka i ruku, potvrdila nam je njena majka Snježana.

Podsjetimo, mlada djevojka iz Garešnice, koja s obitelji živi u Njemačkoj, brutalno je pretučena na putu do škole na autobusnoj stanici prije nešto manje od dva mjeseca, o čemu smo pisali OVDJE. Kako nam je tada rekla majka Snježana, nepoznati muškarac iz čista je mira napao Laru i izudarao je čekićem po glavi.

Teške ozlijede glave

- Nakon dolaska hitne pomoći Lara je bila u strašnom šoku. Prebacili su je u bolnicu gdje je operirana po hitnom postupku. Operacija je trajala šest sati. Lara ima teške povrede mozga, prijelom lubanje i teške povrede lijevog oka. Također, ruke su joj sasječene te joj je jedna ruka šivana. Pretpostavljam da je rukama štitila glavu koliko je mogla, jadno moje dijete, kazala je za Mojportal tog kobnog dana šokirana majka Snježana. 

Majka Snježana u posjeti/ Foto: Privatni album
Majka Snježana u posjeti/ Foto: Privatni album

Lara se trenutno nalazi u Švicarskoj na rehabilitaciji, a oporavak ide jako dobro, poručila je njena majka.

Uspješno se oporavlja

- U međuvremenu je imala još jednu operaciju prsta i sada odrađuje terapije. Nakon nove godine čeka ju nova operacija glave jer joj doktori moraju ugraditi titan, budući da nema kost na desnoj strani. Srećom, Lara nema nikakvih posljedica i osjeća se super, zaključila je majka Snježana.

S majkom i ostatkom obitelji redovito se čuje video pozivima/ Foto: Privatni album
S majkom i ostatkom obitelji redovito se čuje video pozivima/ Foto: Privatni album

Inače, dan nakon strahote koju je proživjela mlada djevojka, njemačka policija pronašla je čovjeka koji ju je brutalno napao, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Lara se sada osjeća super/ Foto: Privatni album
Lara se sada osjeća super/ Foto: Privatni album