Fotografija: Odbojkaši Tehničke škole s medaljama/ Foto: Tehnička škola Daruvar
Galerija
Odbojkaši Tehničke škole s medaljama/ Foto: Tehnička škola Daruvar

SJAJAN USPJEH Odbojkaši Tehničke škole Daruvar treći u Hrvatskoj

Ma sjajno, super! Cijeli prošli tjedan bio je iznimno uspješan za našu školu, jer smo u deset disciplina sudjelovali na državnim natjecanjima. Čestitam našim odbojkašima na odličnom ostvarenju, kaže Sanja Klubička



Učenici Tehničke škole Daruvar osvojili su treće mjesto na državnom prvenstvu u odbojci, koje se od 10. do 12. svibnja održalo u Poreču. 

Podsjetimo, Daruvarčani su pomeli konkurenciju na županijskoj završnici u Čazmi, a zahvaljujući tom uspjehu dobili su čast predstavljati BBŽ u Poreču, o čemu smo pisali OVDJE.

Do polufinala bez izgubljenog seta

- U grupi smo pobijedili ŠŠD Gimnazija Požega i ŠŠD Srednjoškolac Pazin. U obje utakmice rezultat je bio 2:0 i time smo izborili plasman u četvrtfinale protiv ŠŠD Osmica Zagreb. Njih smo također dobili bez izgubljenog seta te smo se plasirali u polufinale, poručili su iz Tehničke škole Daruvar. 

Zajednička fotografija/ Foto: Tehnička škola Daruvar
Zajednička fotografija/ Foto: Tehnička škola Daruvar

U polufinalu su mlade Daruvarčane dočekali vršnjaci iz ŠŠD Primag Osijek, koji su u tom susretu slavili 2:0. To je ujedno bila i najteža utakmica za naše učenike, jer se ekipa Osijeka kasnije okitila zlatom. 

Karakter i zajedništvo

- U odličnoj utakmici za treće mjesto smo pobijedili ŠŠD Gimnazijalac Šibenik 2:0. Na cijelom turniru pokazali smo dobru igru, karakter i veliko zajedništvo te smo zasluženo u Daruvar donijeli pehar i medalje, ponosno su kazali iz ove daruvarske škole. 

Daruvarski učenici pokazali su karakter i zajedništvo/ Foto: Tehnička škola Daruvar
Daruvarski učenici pokazali su karakter i zajedništvo/ Foto: Tehnička škola Daruvar

Boje daruvarske Tehničke škole, kao i cijele županije u Poreču su branili učenici: Tibor Verasto, Filip Bubnjić, Karlo Ružić, Leo Dakić Marelja, Leo Pavlić, Luka Klečka, Sven Hartl, Filip Babi, Fran Ivošević, Luka Bodiš, Marin Dell’Olio i Tin Bilek, a mentor je bio Danko Tomašek.

Iznimno uspješan tjedan

Jako ponosna na uspjeh svojih učenika bila je i ravnateljica Tehničke škole Daruvar Sanja Klubička.

- Ma sjajno, super! Cijeli prošli tjedan bio je iznimno uspješan za našu školu, jer smo u deset disciplina sudjelovali na državnim natjecanjima. Čestitam našim odbojkašima na odličnom ostvarenju, ali jednako čestitke zaslužuju i naši učenici koji su imali sjajan nastup na World Skills Croatia, zaključila je Sanja Klubička.