Fotografija: Odbojkaši Tehničke škole Daruvar slave pobjedu/ Foto: Tehnička škola Daruvar
Galerija
Odbojkaši Tehničke škole Daruvar slave pobjedu/ Foto: Tehnička škola Daruvar

SJAJAN USPJEH Učenici Tehničke škole Daruvar plasirali se na državno prvenstvo u odbojci

Ovo iznimno talentirana generacija pokazala da je s pravom bila favorit na ovome natjecanju. Zahvaljujemo se i trenerima OK Daruvar treniraju većinu naših učenika, kažu iz škole



Nova sjajna vijest stigla je iz Tehničke škole Daruvar. Naime, učenici ove škole izborili su plasman na državno natjecanje iz odbojke. 

Do ovog sjajnog uspjeha stigli su nakon što su pomeli konkurenciju na županijskoj zavšnici, koja se proteklog petka održala u Čazmi.

Svi sudionici županijske završnice/ Foto: Tehnička škola Daruvar
Svi sudionici županijske završnice/ Foto: Tehnička škola Daruvar

- U teškoj skupini smo pobijedili našeg najtežeg konkurenta Gimnaziju Daruvar s 2:0 i SŠ Čazma, istim rezultatom. Time smo izborili plasman u finale, u kojemu smo dominantno pobijedili Tehničku školu Bjelovar s 2:0 (25:9 25:13). Osvajanjem županijskog natjecanja plasirali smo na državnu zavšnicu, koja se održava u Poreču od 10. - 12. svibnja, poručili su iz Tehničke škole Daruvar, dodavši da je ova iznimno talentirana generacija pokazala da je s pravom bila favorit na ovome natjecanju.

Pobjednička medalja/ Foto: Tehnička škola Daruvar
Pobjednička medalja/ Foto: Tehnička škola Daruvar

Iz škole dodaju i to da se zvaljuju i trenerima u Odbojkaškom klubu Daruvar koji treniraju većinu njihovih učenika u klubu.

Za Tehničku školu Daruvar nastupili su učenici: Tibor Verasto, Filip Bubnjić, Leo Pavlić, Luka Klečka, Sven Hartl, Karlo Ružić, Leo Dakić Marelja, Nikola Lončar, Fran Ivošević, Marin Dell`Olio i Filip Babi, mentor Danko Tomašek. 

Foto: Tehnička škola Daruvar
Foto: Tehnička škola Daruvar