Fotografija: Turnir se igra na odbojkaškom terenu na Vrbaku/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač
Galerija
Turnir se igra na odbojkaškom terenu na Vrbaku/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač

Općina Sirač i ove godine organizira turnir u odbojci na pijesku za svoje mještane

Prijave ekipa bit će taj dan do 15, a početak turnira predviđen je u 16 sati. U suradnji s UHDDR-om osigurane su besplatne kobasice za sve natjecatelje i posjetitelje, kaže Supan



U organizaciji Općine Sirač iduće nedjelje, 14. kolovoza održat će turnir u odbojci na pijesku. Prema riječima općinskog načelnika Igora Supana, riječ je o tradicionalnom druženju tamošnjih mještana, koje se održava već nekoliko godina.

- Turnir je prvenstveno namijenjen mladima iz naše općine, ali su dobrodošli svi naši sumještani. Riječ je o revijalnom turniru, koji za cilj ima druženje uz promicanje važnosti bavljenja sportom, istaknuo je Supan.

Druženje mještana glavni je cilj turnira/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač
Druženje mještana glavni je cilj turnira/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač

Kotizacija za turnir nema, a prvoplasirane ekipe dobit će priznanje i pehare.

Besplatne kobasice za sve

- Prijave ekipa bit će taj dan do 15, a početak turnira predviđen je u 16 sati, poručio je prvi čovjek Sirača dodavši da su u suradnji s UHDDR-om osigurane besplatne kobasice za sve natjecatelje i posjetitelje, a bit će i ugostiteljska ponuda. 

Recimo i to da se svaka ekipa sastoji od četiri igrača, a mjesto odigravanja je odbojkaški teren na Vrbaku. Podsjetimo, na prošlogodišnjem turniru sudjelovalo je šest ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa Klementi, o čemu više pročitajte OVDJE

Ekipa Klementi prošlogidšnji je pobjednik/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač
Ekipa Klementi prošlogidšnji je pobjednik/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač