Fotografija: Ekipa Klementi obranila je naslov osvojen prije dvije godine/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač
Galerija
Ekipa Klementi obranila je naslov osvojen prije dvije godine/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač

Ekipa Klementi obranila je naslov na turniru u odbojci na pijesku u Siraču

"Veseli nas i to što se osim natjecatelja okupilo i oko 60-tak posjetitelja, a zbog vrućine morali smo pomaknuti početak samog natjecanja za sat vremena", kazao je Župan.




Na turniru u odbojci na pijesku, koji se u organizaciji tamošnjeg Savjeta mladih u subotu održao u Siraču, nastupilo je šest ekipa, među kojima su najbolji bili "Klementi".

<p>Zbog vrućina početak je pomjeren za sat vremena/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač</p>

Zbog vrućina početak je pomjeren za sat vremena/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač

- Budući da su Klementi pobijedili i na posljednjem turniru, održanom 2019. godine, možemo reći da su uspjeli obraniti naslov. Veseli nas i to što se osim natjecatelja okupilo i oko 60-tak posjetitelja, a zbog vrućine morali smo pomaknuti početak samog natjecanja za sat vremena, poručio je predsjednik Savjeta mladih Općine Sirač David Alexander Župan.

<p>Na turniru je nastupilo šest ekipa/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač</p>

Na turniru je nastupilo šest ekipa/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač

Kao i prijašnjih godina, organizatori su u suradnji s tamošnjim UHDDR-om za sve posjetitelje osigurali besplatne kobasice, a pobjednicima turnira pripao je i pehar te priznanje. 

- Zadovoljni smo kako je turnir prošao i svi jedva čekamo iduću godinu, kada opet planiramo organizirati ovo natjecanje. Također, ukoliko će epidemiološki uvjeti to dozvoliti, za Božić planiramo organizirati Igre mladih u našim prostorijama, u sklopu kojih se održava turnir u FIFI i beli, zaključio je Župan.  

<p>Turnir je okupio veliki broj posjetitelja/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač</p>

Turnir je okupio veliki broj posjetitelja/ Foto: Savjet mladih Općine Sirač