Fotografija: Mlade daruvarske odbojkašice nakon pobjede/Foto: OK Daruvar
Galerija
Mlade daruvarske odbojkašice nakon pobjede/Foto: OK Daruvar

Mlade daruvarske odbojkašice na domaćem terenu bore se za odlazak na državno prvenstvo

Turnir počinje u 10 sati, a ukupno će nastupiti osam ekipa. Pet prvoplasiranih na ovom turniru izbor će nastup na državnom prvenstvu. Nadam se da ćemo zauzeti jedno od tih jesta, kaže trenerica Pranjić



Mlade članice OK Daruvar u subotu će na domaćem terenu pokušati izboriti prolaz na državnu završnici. Podsjetimo, daruvarske odbojkašice početkom ovog mjeseca okitile su se titulom najboljih u županiji, o čemu više možete pročitati OVDJE, a sada na regionalnom natjecanju imaju priliku za dodatan iskorak.

Cilj uči među prvih pet

- Riječ je o natjecanju za najmlađe kadetkinje U 13, u maloj odbojci. Turnir počinje u 10 sati, a ukupno će nastupiti osam ekipa. Pet prvoplasiranih na ovom turniru izbor će nastup na državnom prvenstvu, koje se od 1. do 3. travnja održava u Zadru, pojasnila je trenerica malih odbojkašica Katarina Pranjić.

Trenerica Katarina Pranjić dijeli zaslužene medalje na županijskom prvenstvu/ Foto: OK Daruvar
Trenerica Katarina Pranjić dijeli zaslužene medalje na županijskom prvenstvu/ Foto: OK Daruvar

Dodaje i to da se vjeruje kako djevojke mogu izboriti plasman među najboljih pet ekipa i time osigurati odlazak u Zadar.

Manji problemi

- Cure su stvarno dobre i vjerujem da možemo doći do tog cilja. Imamo malih problema jer nam je jedna djevojka iz prva postave bolesna, dok druga ima lakšu ozljedu. Unatoč tomu vjerujem da nećemo imati problema te da ćemo ostvariti svoj cilj, ističe Pranjić.

Raspored turnira/ Foto: OK Daruvar
Raspored turnira/ Foto: OK Daruvar

Kao što smo već rekli turnir počinje u 10 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Daruvar, a ulaz je dopušten svima uz predočenje covid potvrde. Dođite i podržite mlade daruvarske odbojkašice u njihovom pohodu na državnu završnicu!