Fotografija: Juniori MNK pomeli konkurenciju na prestižnom futsal turniru/ Foto: Zagreb Winter Cup/MNK Bjelovar
Galerija
Juniori MNK pomeli konkurenciju na prestižnom futsal turniru/ Foto: Zagreb Winter Cup/MNK Bjelovar

Juniori MNK Bjelovar pomeli konkurenciju na Zagreb Winter Cupu: "Ostvarili smo sve pobjede"

Riječ je o generaciji koja se prošle godine okitila naslovom kadetskog prvaka Hrvatske, a na ovom turniru Dino Pačko proglašen je najboljim igračem



Juniori Malonogometnog kluba Bjelovar pobjednici su Zagreb Winter Cupa. Riječ je o najmasovnijem futsal turniru za mlade u Hrvatskoj, koji je ove godine u tri kategorije okupio preko 60 ekipa. 

U kategoriji U17, koji su Bjelovarčani osvojili, nastupilo je 18 ekipa, a do titule prvaka igrači Željka Ostrmana stigli su više nego uvjerljivo, s pet pobjeda u isto toliko odigranih susreta.

Nadarena generacija

- Znali smo da imamo dobru generaciju i imali smo velika očekivanja od ovog turnira. Prošle godine igrali smo s godinu dana starijim dečkima te smo zaustavljeni u grupnoj fazi, stoga smo ove godine htjeli izboriti završnicu. Kroz cijeli turnir bili smo dobri i ostvarili sve pobjede i na kraju zasluženo slavili, poručio je trener bjelovarskih malonogometaša Željko Ostrman.

Slavlje nakon pobjede u finalu/ Foto: Zagreb Winter Cup
Slavlje nakon pobjede u finalu/ Foto: Zagreb Winter Cup

Podsjetimo, radi se o generaciji koja se u svibnju prošle godine okitila naslovom kadetskih prvaka Hrvatske, o čemu više pročitajte OVDJE, stoga je ovaj rezultat još jedna potvrda dobrog i predanog rada ovog bjelovarskog kluba. 

- Drago nam je da što su se zadnje tri utakmice prenosile u televizijskom prijenosu, što je dodatna promocija kluba, ali i grada. Još jednom čestitam dečkima na sjajnom turniru, ali zahvale idu i ostalim članovima stožera, Ivanu Starčeviću, Marinu Staniću i Draženu Kociću, naglasio je Ostrman.

Dino Pačko najbolji igrač turnira

Dodajmo i to da je u Bjelovar stiglo još jedno priznanje s ovog turniru. Naime, Dino Pačko okitio se titulom najboljeg igrača turnira. 

Dino Pačko najbolji je igrač turnira/ Foto: Zagreb Winter Cup
Dino Pačko najbolji je igrač turnira/ Foto: Zagreb Winter Cup

Boje MNK Bjelovara na ovom turniru branili su Ivano Cjetojević, Jan Vinković, Antonio Ahac, Dino Pačko, Nikola Matić, Matko Marušić, Leon Raljić, Dorijan Pokopac, Mateo Pešić, Ivan Posavec, Ivan Jaković, Danilo Radujković i Petar Maričić.

MNK Bjelovar ostvario je još jedan sjajan uspjeh/ Foto: MNK Bjelovar
MNK Bjelovar ostvario je još jedan sjajan uspjeh/ Foto: MNK Bjelovar

U nastavku pogledajte rezultate MNK Bjelovara na Zagreb Winter Cupu.

Rezultati

Grupna faza

MNK Bjelovar - Nobel Water System 4:1

Jozini vilenjaci - MNK Bjelovar 2:9

Četvrtfinale

Zagreb Boys - MNK Bjelovar 1:7

Polufinale

Jelkovec - MNK Bjelovar 2:2 (6:7)

Finale

MNK Bjelovar - Trgoplast 3:0

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!