Fotografija: Kadeti MNK Bjelovara novi su prvaci Hrvatske/ Foto: MNK Bjelovar
Kadeti MNK Bjelovara novi su prvaci Hrvatske/ Foto: MNK Bjelovar

SJAJAN USPJEH Kadeti Malonogometnog kluba Bjelovar prvaci Hrvatske

U finalu završnog turnira u Podsusedu Bjelovarčani su svladali Olmissum rezultatom 3:2



Kadeti Malonogometnog kluba Bjelovar pobjedom 4:3 protiv omiškog Olmissuma u finalu Final Four turnira okitili su se titulom prvaka Hrvatske. 

Završni turnir igran je ovog vikenda u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu. U polufinalnom dvoboju Bjelovarčani u svladali vršnjake iz MNK Uspinjača 3:2, a vrhunac su doživjeli danas pobijedivši Omišane.

Od početka držali konce u svojim rukama

Što se finalnog susreta tiče, Bjelovarčani su od prve minute suvereno krenuli u pohod na titulu te su golovima Pešića, Marušića i Pokopca vrlo brzo došli do velike prednosti 3:0. Do kraja prvog dijela Omišani su smanjili rezultat na 3:1. U drugom dijelu igrači Olmissuma dodatno su smanjili prednost Bjelovarčana, no svojim drugim pogotkom Pešić je prednost od dva pogotka vrlo brzo vratio. Do kraja susreta Omišani su smanjili na 4:3, no više od toga nije išlo te je veliko slavlje Bjelovarčana moglo početi. 

Novi kadetski prvaci Hrvatske tako su postali: Cjetojević, Pokopac, Marušić, Posavec, Pačko, Vinković, Jaković, Ahac, Maričić, Pešić, Matić, Čipčić, Gavranović, Bišćan, i njihov trener Željko Ostrman.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!