Fotografija: Foto: Deni Marčinković
Galerija
Foto: Deni Marčinković

Ema Bugarinović nakon zlata na US Openu: "Pred nama su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo"

"Ovo su sjajni rezultati, tim više što su članovi TK Fox na natjecanju na kojem je sudjelovalo 1100 boraca iz cijelog svijeta bili jedini predstavnici iz Hrvatske", kaže Hrebak



Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak primio je danas petero članova Taekwondo kluba Fox i njihovog trenera Feđu Medaka. Podsjetimo, bjelovarski borci ovog su mjeseca u Nevadi nastupili na US Open, a najvrjedniji rezultat ostvarila je Ema Bugarinović, osvojivši zlato u svojoj kategoriji, o čemu smo pisali OVDJE.

Boje Bjelovara u Americi su, uz Emu, branili i Viktorija Oslovar, Paulina Kovačević, Rea Konjević i Patrik Hajduković. Prema riječima gradonačelnika Hrebaka, njihov nastup u SAD-u sjajna je promocija kluba, ali i grada Bjelovara i cijele Hrvatske.

Feđa Medak, Dario Hrebak i Ema Bugarinović/ Foto: Deni Marčinković
Feđa Medak, Dario Hrebak i Ema Bugarinović/ Foto: Deni Marčinković

- Ovo su sjajni rezultati, tim više što su članovi TK Fox bili jedini predstavnici iz Hrvatske. Treba reći da je na natjecanju sudjelovalo 1110 natjecatelja iz cijelog svijeta, a njihov odlazak s 2000 eura pomogao je i Grad Bjelovar, odnosno Sportska zajednica Grada Bjelovara, poručio je Hrebak te još jednom čestitao cijeloj ekipi.

Ponosni na uspjeh

Zahvalnost na pruženoj podršci iskazao je i trener Feđa Medak.

- Smatramo da ovim nastupom pomičemo granice u našem gradu. Ponosan sam na svoju ekipu, a budući da smo došli iz male države, bili smo atrakcija svima, kazao je Medak.

Foxići su Hrebaku poklonili značku američkog šerifa/ Foto: Deni Marčinković
Foxići su Hrebaku poklonili značku američkog šerifa/ Foto: Deni Marčinković

Nastup u Americi bilo je sjajno iskustvo i za zlatnu Emu Bugarinović.

- Doista smo uživali u Americi i zadovoljni smo rezultatima, jer smo dali sve od sebe. Osim samog natjecanja, uspjeli smo istražiti Nevadu. Dojmovi se još uvijek nisu slegli tako da i dalje svakodnevno prepričavamo sve što smo vidjeli i doživjeli. Sada se vraćamo napornim treninzima, jer su pred nama kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, zaključila je Ema Bugarinović. 

U Americi je nastupilo pet članova TK Fox/ Foto: Deni Marčinković
U Americi je nastupilo pet članova TK Fox/ Foto: Deni Marčinković

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!