Fotografija: Daruvarski odbojkaši u beogradskom hotelu/ Foto: OK Daruvar
Galerija
Daruvarski odbojkaši u beogradskom hotelu/ Foto: OK Daruvar

Daruvarski odbojkaši četvrti na Svjetskom školskom prvenstvu

U borbi za brončanu medalju Daruvarčani su izgubili od vršnjaka iz Ukrajine rezultatom 2:0




Mladi daruvarski odbojkaši izgubili su i u posljednjoj utakmici na Svjetskom školskom prvenstvu koje se od 11. do 19. rujna održava u Beogradu. Naime, u utakmici za brončanu medalju rezultatom 2:0 bolji su bili vršnjaci iz Ukrajine.

Prema riječima voditelja Darija Šokaca, konkurencija na beogradskom turniru iznimno je jaka, odnosno igra se odlična odbojka, a bolji rezultat naših predstavnika ponajprije je izostao zbog ozlijede najboljeg igrača.  

Ozljeda poremetile plan

Nažalost, u našoj prvoj utakmici unatoč dobroj igri nesretno smo izgubili od Bugarske, a na zagrijavanju uoči druge utakmice protiv domaćina, ozlijedio nam se najbolji igrač, čime su nam izgledi za bolji rezultat postali kud i kamo manji, kazao je Šokac za MojPortal.

<p>Mladi Daruvarčani u šetnji Beogradom/ Foto: Privatni album</p>

Mladi Daruvarčani u šetnji Beogradom/ Foto: Privatni album

Unatoč porazima u svim utakmicama, daruvarski odbojkaši ostavili su srce na terenu i do zadnjeg atoma snage borili su se za svoju školu, grad, županiju, ali i cijelu Hrvatsku.

Veliki uspjeh

Podsjetimo, sadašnji i bivši učenici daruvarske Osnovne škole Vladimir Nadzor zahvaljujući osvojenom prvom mjestu na posljednje održanom državnom  prvenstvu dobili su privilegiju nastupati na prvom Svjetskom školskom prvenstvu za osnovne škole, o čemu više možete pročitati ovdje

Mladim Daruvarčanima, koji se iz Beograda vraćaju u nedjelju, ovim putem još jednom čestitamo na iznimnom uspjehu. Boje daruvarske Osnovne škole Vladimir Nazor branili su: Niko Ambroš, Borna Doljanin, Borna Bogdan, Noa Rukavina, Tadija Klečka, Dejan Radojević, Niko Kovač, Darijan Vašatko, Luka Brletić i Šimun Njegovac, a kao što smo već rekli, voditelj je Dario Šokac.