Fotografija: Restoran Terasa za Valentinovo priprema poseban romantični ugođaj za svoje goste/Foto: DT
Galerija
Restoran Terasa za Valentinovo priprema poseban romantični ugođaj za svoje goste/Foto: DT

Rezervirajte mjesto na posebnoj glazbeno-gastro večeri ove subote u restoranu Terasa

Možete se uključiti i u završnicu zabavne nagradne igre “Odjenite jednu od kreacija i postanite daruvarska gracija” i osvojiti besplatno uživanje u bazenima i wellness spa oaziDaruvarske toplice, kao što smo pisali ovdje, cijeli mjesec raznim akcijama obilježavaju Dan žena. Kroz mjesec su gostima davali posebne aranžmane, organizirali nagrade natječaje, prodaju cvijeća, pripremali posebne večere u baroknom restoranu Terasa...

Sada, kada se cjelomjesečno obilježavanje Dana žena bliži svome kraju, ove subote organiziraju i posebnu glazbenu večer u restoranu Terasa.  Naime, osim što se priprema bogati gastronomski užitak, sve goste će od 19 sati glazbom opuštati (ali i zabaviti) glazbeni virtuozi Pečanić&Tibor. 

Barokni restoran Terasa nalazi se u prekrasnom okruženju Julijeva parka / Foto: Danijel Soldo/CROPIX

 
Barokni restoran Terasa nalazi se u prekrasnom okruženju Julijeva parka / Foto: Danijel Soldo/CROPIX  

Iz Daruvarskih toplica poručuju da je potrebno rezervirati mjesto na vrijeme na broj 043/331-705 jer su u sličnoj situaciji (vikend uoči Valentinova) sva mjesta u restoranu bila popunjena u petak, subotu, nedjelju i ponedjeljak.  Pa, ako želite iznenaditi sebi dragu osobu, ili cijelu obitelj, i priuštiti im večer sjećanje, znate što vam je činiti...

Također, nagradni natječaj “Odjenite jednu od kreacija i postanite daruvarska gracija” ulazi u samu završnicu - traje do 28. ožujka! A natječaj je zanimljiv i zabavan. Naime, u Julijevu parku postavljene su četiri unikatne haljine izrađene od prirodnih materijala.

Nagradni natječaj donosi vam besplatno uživanje u bazenima i wellness-spa oazi/Foto: DT
Nagradni natječaj donosi vam besplatno uživanje u bazenima i wellness-spa oazi/Foto: DT

Sve što trebate napraviti jest prošetati perivojima Julijevog parka, "odjenuti" jednu od unikatnih haljina, slikati se i fotografiju objaviti na Facebook stranici Daruvarskih toplica te na njoj označiti osobu s kojom želite uživati u termalnim bazenima i wellness-spa oazi. I, naravno, skupiti najviše lajkova! Nagradni natječaj donosi vam besplatno uživanje u bazenima i wellness-spa oazi.