Fotografija: Foto: DT, Danijel Soldo/CROPIX
Galerija
Foto: DT, Danijel Soldo/CROPIX

Daruvarske toplice cijeli mjesec posvetili ženama: Svečane večere, nagrade, posebni aranžmani...

U ožujku će organizirati dvije posebne večere za Dan žena i u subotu 12. ožujka sa živom glazbom, u utorak prodaju cvijeća, posebnu ponudu za trodnevni boravak i nagradni natječaj...Daruvarske toplice odlučile su svojom bogatom ponudom Dan žena pretvoriti u - Mjesec žena!

A evo i kakav niz iznenađenja su pripremili: .

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Prije svega, tu je poseban aranžman koji se može iskoristiti tijekom cijelog ožujka, a on uključuje: 3 dana / 2 polupansiona sa smještajem u dvokrevetnoj sobi i bife stolom, 2 puta jednosatno korištenje wellness-spa oaze u kojoj se nudi jacuzzi, finska sauna, parna kupelj, infracrvena sauna, aromaterapija i solarij, neograničeno kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom, poklon iznenađenje u sobi, parking i besplatan pristup internetu. Prigodan wellness aranžman može se iskoristiti do 31. ožujka po cijeni od 695 kuna po osobi.

Poseban trodnevni aranžman nudi pregršt uživanja po posebnoj cijeni/Foto: DT
Poseban trodnevni aranžman nudi pregršt uživanja po posebnoj cijeni/Foto: DT

Ali to je tek početak bogate ponude!

Barokni restoran Terasa koji se nalazi u čarobnom okruženju zaštićenog Julijevog parka sutra, na sam Dan žena nudi poseban prigodni meni. Svojevrsna repriza ove ponude je na repertoaru i u subotu 12. 3., ali s dodatnim iznenađenjem - glazbom uživo! No, sva mjesta u restoranu Terasa za taj termin već su rasprodana pa su Daruvarske toplice odlučile organizirati dodatnu glazbenu večer u subotu 26. ožujka s identičnim menijem. Požurite rezervirati svoje mjesto jer je izgledno da će i ta, posljednja subota u ožujku biti rasprodana. 

Ako se pitate što će biti na posebnom prigodnom meniju, evo što će vas dočekati: Njoki s piletinom u umaku od gorgonzole, svinjski lungić punjen kulenom i topljenim sirom obložen u hamburgeru, pohana kugla pire krumpira, umak od pečene paprike, Julienne povrće wok, miješana salata, kruh i kolač. Cijena menija je 100 kuna po osobi.

Meni za posebnu večeru bit će u ponudi u utorak za Dan žena, ali i u subotu s glazbom uživo. Idealno da iznenadite svoju bolju polovicu/Foto: DT
Meni za posebnu večeru bit će u ponudi u utorak za Dan žena, ali i u subotu s glazbom uživo. Idealno da iznenadite svoju bolju polovicu/Foto: DT

A ni tu nije kraj!

U utorak paralelno s Danom žena kreće i nagradni natječaj “ODJENITE JEDNU OD KREACIJA I POSTANITE DARUVARSKA GRACIJA” koji će trajati sve do 28.ožujka, a sretnoj dobitnici će donijeti besplatno uživanje u termalnim bazenima i wellness-spa oazi!

A natječaj je zanimljiv i zabavan. Naime, u Julijevu parku postavljene su četiri unikatne haljiine izrađene od prirodnih materijala.

Nagradni natječaj donosi vam besplatno uživanje u bazenima i wellness-spa oazi/Foto: DT
Nagradni natječaj donosi vam besplatno uživanje u bazenima i wellness-spa oazi/Foto: DT

Sve što trebate napraviti jest prošetati perivojima Julijevog parka, »odjenuti« jednu od unikatnih haljina, slikati se i fotografiju objaviti na Facebook stranici Daruvarskih toplica te na njoj označiti osobu s kojom želite uživati u termalnim bazenima i wellness-spa oazi. I, naravno, skupiti najviše lajkova! Pravila natječaja pročitajte na dnu ovog teksta.

I ima još!

U predvorju hotela Termal u utorak je organizirana prigodna prodaja cvijeća povodom Dana žena, a cvijeće se može kupiti od 9- 17 sati.

Prodaja za građane bit će organizirana i u prostoru staklenika hortikulture (sobno i vanjsko bilje, cvjetne kutije i poklon buketi uz narudžbu na 099/808-20-18).

________________________

Pravila nagradnog natječaja

Kako bi se ostvarilo pravovaljano sudjelovanje, svaki sudionik nagradnog natječaja treba ispuniti sljedeće korake:

- objaviti svoju fotografiju u jednoj od haljina izrađenih od prirodnog materijala u prirodnoj veličini, na jednom od fotopointa, odnosno jednoj od lokacija na kojima se nalaze haljine u sklopu kompleksu Daruvarskih toplica ( ispred: restorana Terasa, Švicarske vile, Centralne blatne kupke, ulaza u lječilišni hotel Termal)

- lajkati stranicu Daruvarskih toplica

- označiti osobu s kojom će iskoristiti svoju nagradu

- svaki sudionik nagradnog natječaja treba biti pratitelj Facebook profila

-  natjecatelj/ica čija fotografija bude imao/la najviše like-ova osvaja nagradu: ulaznice za kupanje u bazenima Daruvarskih toplica uz korištenje wellness-spa oaze za 2 osobe

Slobodno lajkajte i sherajte Facebook stranicu Daruvarskih toplica te pozovite Vaše prijatelje da učine isto, jer upravo natjecatelj/ica čija fotografija dobije najviše likova osvaja nagradu.