Fotografija: Prizor s Lovrakovih dana kulture (ilustracija)/ Foto: OŠ Mate Lovraka
Prizor s Lovrakovih dana kulture (ilustracija)/ Foto: OŠ Mate Lovraka

Lovrakovi dani kulture u V. Grđevcu: "Čekaju vas predstave i radionice, najbolji će dobiti i nagrade"

U ponedjeljak se tako održavaju čak dvije predstave, "Želim biti, hoću biti" Kazališta prijatelj u 10:30 sati, a Kerekesh teatar stiže sa "Susjedima" u 20:30 satiIdućih deset dana Veliki Grđevac je u znaku velikog hrvatskog pisca, svog Mate Lovraka, jer danas (subota) počinju 37. Lovrakovi dani kulture. 

Krenut će sa, kako smo najavljivali, uvijek izuzetno dobro posjećenim Sajmom kreativnosti koji se u subotu i nedjelju održava u Centru Mato Lovrak.

Igre družbe Pere Kvržice

Nema predaha, jer već idućeg dana, 20. svibnja, Kazalište prijatelj s početkom u 10 sati i 30 minuta u Školskoj sportskoj dvorani izvodi predstavu "Želim biti, hoću biti", a u 20:30 Kerekesh teatar stiže sa "Susjedima" na istu lokaciju. 

U OŠ Mate Lovraka u utorak su od 9 sati "Igre družbe Pere Kvržice". 

Bjelovarsko kazalište gostuje u Velikom Grđevcu su srijedu, 22. svibnja, svojom predstavom "Magareće priče" koja će se odigrati s početkom u 10:30 u Domu kulture Mato Lovrak. 

Predstavljanje knjige

Na istom mjestu u četvrtak će biti naročito svečano. S početkom u 12 sati održava se kulturni program. Bit će dodijeljene nagrade Mato Lovrak, kao i nagrade najboljim učenicima i mentorima. 

Program se nastavlja, a ujedno time i završava, u ponedjeljak, 27. svibnja kada će u Edukacijskoj dvorani na adresi Kralja Tomislava 10 biti predstavljena knjiga "Veliki Grđevac u sjećanjima II". 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!