Fotografija: Doris Pinčić vodit će manifestaciju/Foto: Neja Markičević/CROPIX
Galerija
Doris Pinčić vodit će manifestaciju/Foto: Neja Markičević/CROPIX

Daruvarska snaha Doris Pinčić rodila treće dijete dan nakon svog rođendana

Voditeljica Doris Pinčić Guberović svoje treće dijete rodila je jutros u zagrebačkog Vinogradskoj bolnici. Sretan par dobio je kćerkicu...Doris Pinčić Guberović i njezin suprug, menadžer Davor Guberović jutros su dočekali prvo zajedničko dijete, a da je popularna voditeljica rodila samo par sati ranije beba bi stigla na njezin rođendan, javlja tjednik Gloria.

Voditeljica Doris Pinčić Guberović svoje treće dijete rodila je jutros u zagrebačkog Vinogradskoj bolnici. Sretan par dobio je kćerkicu i to samo dan nakon što je Doris proslavila 35. rođendan. Djevojčici se osim mame i tate raduje čak četvero polubraće. Doris, naime iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, a ponosni tata Davor Guberović iz bivšeg braka ima dva sina.

Doris Pinčić na trajektu Krk - Cres u zagrljaju Davora Guberovića/Foto: Sandro Puncet/CROPIX
Doris Pinčić na trajektu Krk - Cres u zagrljaju Davora Guberovića/Foto: Sandro Puncet/CROPIX

Nije poznato koliko su Doris i Davor, inače menadžer u jednom trgovačkom lancu, zajedno, jer voditeljica brižno čuva svoj privatan život, ali je sigurno da ih je spojila ljubav prema prirod i avanturama. Par se u tajnosti vjenčao početkom jedanaestog mjeseca prošle godine, a na proljeće ove godine, voditeljica i vrlo uspješna poslovna žena, samo za Gloriju potvrdila je da očekuje prinovu.

"Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", kazala je Doris u veljači ove godine. Poznata voditeljica je i u ovoj trudnoći, baš kao i tijekom prve dije, radila do samog kraja pa se tako od gledatelja pozdravila krajem srpnja.

Guberovića, inače rođenog Daruvarčanina poznanici opisuju kao vedrog, staloženog i dobrog prijatelja, sportaša uvijek spremnog za putovanja i stjecanje novih iskustava. S Doris se prije godinu i pol uputio u Afriku gdje su se popeli na Kilimandžaro, a o njihovoj avanturi MojPortal.hr pisao je OVDJE.

Doris Pinčić i Davor Guberović u avanturi života na Kilimanjaru/Foto: Privatni album
Doris Pinčić i Davor Guberović u avanturi života na Kilimanjaru/Foto: Privatni album

dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!