Fotografija: Doris Pinčić i Davor Guberović u avanturi života na Kilimanjaru/Foto: Privatni album
Galerija
Doris Pinčić i Davor Guberović u avanturi života na Kilimanjaru/Foto: Privatni album

EKSKLUZIVNO Doris Pinčić udala se za Daruvarčanina Davora Guberovića

Kako doznajemo, par se vjenčao danas točno u 13 sati u Zagrebu, a vjenčanju su prisustvovali samo rodbina i najbliži prijateljiGlumica i TV voditeljica Doris Pinčić rekla je danas sudbonosno "da" poduzetniku Davoru Guberoviću iz Daruvara.

Kako doznajemo, par se vjenčao danas točno u 13 sati u Zagrebu, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Poznatu Zadranku i samozatajnog Daruvarčanina spojila ljubav je prema planinarenju, a fotografije s njihovog zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači ove godine Davor Guberović objavio je u putopisu kojeg smo objavili OVDJE

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

Gotovo istovremeno Doris Pinčić je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem u siječnju ove godine.

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

Nakon njezine objave na Instagramu i Guberovićevog putopisa na našem portalu, Doris Pinčić je novinarima priznala da su njih dvoje u vezi.

Na 4600 metara visine/Foto: Privatni album
Na 4600 metara visine/Foto: Privatni album

- Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora - rekla je krajem ožujka za Gloriju poznata TV voditeljica.

Doris Pinčić se prije dvije godine razvela od glazbenika Borisa Rogoznice s kojim je bila u braku sedam godina i s kojim ima dvoje djece. Davor Guberović isto je razveden, a iz prethodnog braka također ima dvoje djece.