Fotografija: Djeca ne moraju biti preplašena kada idu kod zubara, a ovako sretno izgledaju djeca koja zube pregledavaju u klinici Ladental/Foto: Ladental
Galerija
Djeca ne moraju biti preplašena kada idu kod zubara, a ovako sretno izgledaju djeca koja zube pregledavaju u klinici Ladental/Foto: Ladental

AKCIJA Klinika Ladental i MojPortal oslobodili djecu straha od zubara i podijelili im nagrade

Klinika Ladental i MojPortal organizirali su akciju besplatnog dentalnog pregleda predškolaraca, a zubarica Danijela Hajdinjak Prihić mališane je dočekala kao superheroj!Sjajno je završila akcija koju je provela bjelovarska klinika Ladental u suradnji s portalom MojPortal.hr!

Naime, klinika Ladental odlučila je pomoći roditeljima čija djeca na jesen trebaju krenuti u prvi razred osnovne škole akcijom pružanja potpuno besplatne usluge dentalnog pregleda njihovih predškolaca!

Luda zabava

Djeca su tako dobila besplatni profesionalni pregled usne šupljine i nagradu za dolazak, a doktorica dentalne medicine Danijela Hajdinjak Prihić, koja već ima veliko iskustvo rada s djecom, svojim je nekonvencionalnim pristupom brzo oslobodila djecu straha od zubara - dočekala ih je u kostimu superheroja i ono čega su se djeca možda i bojala najednom se pretvorilo u ludu zabavu!

Roditelji su također bili presretni; pregled nisu trebali platiti, saznali su od profesionalaca na što trebaju paziti što se tiče dentalne higijene njihove djece, a mališani su vidjeli da odlazak zubaru, barem što se klinike Ladental tiče, uopće nije strašan. Naprotiv, u klinici Ladental je zabavan!

- Organizirali smo besplatne preglede budućih školaraca i pritom se sjajno zabavili. Željela bih zahvaliti uredništvu Moj Portal jer su nam omogućili medijsku podršku, kao i roditeljima koji su se odazvali na akciju - rekla je nakon završene akcije Danijela Hajdinjak Prihić, vlasnica klinike Ladental.

Zaigrana atmosfera

- Rad s djecom je uvijek inspirativan i opuštajući, a njihove reakcije iskrene i nepredvidive. Sva djeca su pokazala svoje zubiće i nakon toga dobila prigodnu nagradu uz zubnu putovnicu koju će predati na pregledu specijalista školske medicine.

Nakon pregleda stvorila se zaigrana i domaća atmosfera u kojoj su djeca ostala na likovnom druženju, tako da su svi teška srca napustili ordinaciju. Bio je to iznenađujuće lijep dan - rekla je na kraju Hajdinjak Prihić koja se zahvalila svima koji su sudjelovali u akciji kao i roditeljima koji su dopustili fotografiranje svoje djece.