Fotografija: Otkrijte na vrijeme eventualne probleme sa zubima vašeg djeteta - besplatno u klinici Ladental / Foto: Getty Images/iStockphoto, Ladental
Galerija
Otkrijte na vrijeme eventualne probleme sa zubima vašeg djeteta - besplatno u klinici Ladental / Foto: Getty Images/iStockphoto, Ladental

AKCIJA! La Dental i MojPortal daruju besplatne dentalne preglede za buduće školarce!

Prilikom pregleda dijete će dobiti zubnu putovnicu koja je potrebna za pregled djeteta kod liječnice školske medicine u Zavodu za javno zdravstvo i malu prigodnu nagradBjelovarska dentalna klinika Ladental, u suradnji s portalom MojPortal.hr, odlučila je pomoći roditeljima čija djeca na jesen trebaju krenuti u prvi razred osnovne škole sjajnom akcijom pružanja potpuno besplatne usluge dentalnog pregleda predškolaca!

Oslobađanje straha od zubara

Naime, bliži se vrijeme upisa djece u prvi razred osnovne škole za 2022./2023. godinu, a to je i svakako idealno doba da vaše dijete dobije profesionalni pregled usne šupljine, pogotovo ako dosad nije bilo kod zubara. 

Kada se kod zubara ide od malih nogu, strah nestaje, a lijepi osmijeh ostaje / Foto: Getty Images/iStockphoto
Kada se kod zubara ide od malih nogu, strah nestaje, a lijepi osmijeh ostaje / Foto: Getty Images/iStockphoto

Naime, u dentalnoj klinici Ladental već imaju iskustva rada s djecom i znaju kako ukloniti strah kojeg djeca znaju imati prilikom odlaska stomatologu. Zato je ovo idealna prilika i da se vaše dijete riješi eventualnog straha od zubara, ako ga ima. 

Naravno, još je važnije to što se u ranoj dobi mogu uočiti eventualni problemi u usnoj šupljini, a samim tim i sanirati na vrijeme. 

Nazovite, broj pregleda je ograničen!

Prilikom pregleda dijete će dobiti zubnu putovnicu koja je potrebna za pregled djeteta kod liječnice školske medicine u Zavodu za javno zdravstvo i malu prigodnu nagradu. 

Besplatni pregledi održat će se u srijedu, 9. ožujka, od 11:00 do 15:00 sati. Mole se svi zainteresirani roditelji da rezerviraju svoj termin na vrijeme na mobitel: 098/9138-501 jer je broj besplatnih pregleda ograničen!

Danijela Hajdinjak Prihić zna kako djecu osloboditi straha od zubara/Foto: Ladental
Danijela Hajdinjak Prihić zna kako djecu osloboditi straha od zubara/Foto: Ladental