Fotografija: Sudjelujte svi u oslikavanju murala/Foto: Ivo Ravlić/CROPIX (ilustracija)
Galerija
Sudjelujte svi u oslikavanju murala/Foto: Ivo Ravlić/CROPIX (ilustracija)

Daruvarčani, dođite sutra u Jelačićevu 9 i sudjelujte u crtanju murala u svom gradu

Kako bi dan bio što ispunjeniji, a mural što bogatiji, iz POU Daruvar pozivaju svu djecu i mlade i one koji to žele da se odazovu ovom lijepom događanju



Pučko otvoreno učilište Daruvar za kraj projekta “Druga dimenzija slobodnog vremena” sutra, 25. lipnja s početkom u 9 sati organizira crtanje murala na zidiću kod Offertissime.

Kako bi dan bio što ispunjeniji, a mural što bogatiji, iz POU Daruvar pozivaju svu djecu i mlade i one koji to žele da se odazovu ovom lijepom događanju.

Svi su dobrodošli

- Od prošlih sudionika radionice do novih, svi su dobrodošli. Dođite u subotu 25. lipnja u 9 sati kod Offertissime, Ulica Josipa Jelačića 9, poručuju iz POU Daruvar.

Prisjetimo se, projekt Druga dimenzija slobodnog vremena financira zaklada Hrvatska za djecu. Projekt je počeo još u studenom prošle godine, a tijekom prethodnih mjeseci odvijale su se razne aktivnosti crtanja grafita za djecu, tinejdžere i mlade.

Prijašnje aktivnosti provedene zahvaljujući projektu Druga dimenzija slobodnog vremena/ Foto: POU Daruvar
Prijašnje aktivnosti provedene zahvaljujući projektu Druga dimenzija slobodnog vremena/ Foto: POU Daruvar

Tijekom zime i proljeća djeca su učila sve o tome kako crtati, a sutra će svoje umijeće moći i pokazati.

Materijal osiguran

Radionice, kako nam je odao Nedeljko Pajtak o čemu više možete pročitati OVDJE, je vodio iskusan grafiter Ivan Molnar koji će sutra voditi i izradu murala.

- Materijal je osiguran, a tema će biti prigodna, dječja jer je i Daruvar Grad prijatelj djece. Sutrašnje crtanje bit će točka na i projektu Druga dimenzija slobodnog vremena. Zato pozivamo sve da nam se pridruže u što većem broju, kazao je Pajtak.