Fotografija: Komedija fest dovodi stotinjak kazališnih amatera u Bjelovar/ Foto: Marina Brestovečki Mrkoci/ Deni Marčinković
Galerija
Komedija fest dovodi stotinjak kazališnih amatera u Bjelovar/ Foto: Marina Brestovečki Mrkoci/ Deni Marčinković

Bjelovar postaje središte amaterske komedije: "Čeka nas puno smijeha i pregršt zabave"

Na našim pozornicama gledat ćemo odlične amatere iz cijele Hrvatske, ali i BiH. Ukupno će nastupiti stotinjak kazališnih amatera i sigurna sam da će svi uživati u predstavama, kaže Maja Fabičević



Bjelovarsko kazalište u pokroviteljstvom Grada Bjelovara i ove godine organizira Komedija fest. Od 14. do 24. rujna u bjelovarskom Dom kulture ukupno će biti izvedeno deset predstava.

- Ovo je sjajan kulturan, odnosno kazališni sadržaj. Bjelovarčani će u hramu kulture imati priliku vidjeti osam predstava za odrasle, dvije za djecu, a tu su i glumačke radionice, poručio je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Maja Fabičević i Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković
Maja Fabičević i Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković

Inače, Komedija festom zapravo počinje jesenska kazališna sezona o čemu više pročitajte OVDJE. Prema riječima Maje Fabičević, voditeljice Bjelovarskog kazališta, iako se radi o amaterima, posjetitelji će imati priliku uživati u vrhunskoj produkciji izvrsnih komedija.

Zabava zagarantirana

- Na našim pozornicama gledat ćemo odlične amatere iz cijele Hrvatske, ali i BiH. Ukupno će nastupiti stotinjak kazališnih amatera i sigurna sam da će svi uživati u predstavama. Prodaja ulaznica kreće od ponedjeljka, 11. rujna u kućici na korzu. Cijena je 4 eura, odnosno 3 za umirovljenike. Također, dosta karata podijelimo određenim udrugama s kojima imamo cjelogodišnju suradnju. Očekuje nas puno smijeha, kvalitetne komedije i pregršt zabave, poručila je Fabičević. 

Za kraj dodajmo i to da Bjelovarsko kazalište tijekom cijelog rujna upisuje nove članove, a u nastavku pogledajte cijeli program 12. Komedija festa.

Plakat festivala/ Foto: Bjelovarsko kazalište
Plakat festivala/ Foto: Bjelovarsko kazalište

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!