Fotografija: Tradicionalni koncert ispred dvorca/ Foto: Predrag Uskoković
Galerija
Tradicionalni koncert ispred dvorca/ Foto: Predrag Uskoković

Akustični duo Cote G4 večeras nastupa ispred dvorca grofa Jankovića

Cota G4 nedavno je izbacila svoj četvrti studijski album "Mjesečeva kći", a večerašnji nastup sjajna je prilika za čuti dio novog repertoara, ali i ostalih dobro znanih hitova



Najpoznatiji daruvarski bend Cota G4 u svojoj verziji akustičnog dua kojeg čine Marko Osmanović i Juraj Šargač večeras će održati tradicionalni koncert u sklopu proslave Dana Grada Daruvara ispred dvorca grofa Jankovića.

Podsjetimo, Cota G4 nedavno je izbacila svoj četvrti studijski album "Mjesečeva kći", a večerašnji nastup bit će sjajna prilika za čuti dio novog repertoara, ali i ostalih dobro znanih hitova.

Nastupi u Daruvaru dugo su bili najteži

Iako je bend na sceni već 20 godina, frontman Marko Osmanović u nedavnom razgovoru za naš portal otkrio je da im je nastup u njihovom gradu godinama zapravo bio najzahtjevniji.

Koncert počinje u 20 sati/ Foto: Grad Daruvar
Koncert počinje u 20 sati/ Foto: Grad Daruvar

- Dugi niz godina u Daruvaru nam je bilo najteže nastupati, međutim stvar se promijenila nastupima na Blues Rock festivalu. Valjda mora prvih 20 godina proći, a poslije bude lakše, poručio je Marko Osmanović, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Za kraj recimo i to da večerašnji koncert počinje u 20 sati, a u nastavku pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem nastupu ispred dvorca grofa Jankovića. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!