Fotografija: U manje od sat vremena otkriven počinitelj/Foto: Snimio čitatelj
U manje od sat vremena otkriven počinitelj/Foto: Snimio čitatelj

Zaradio kaznenu prijavu zbog paljenja adventskih ukrasa u Bjelovaru: "Šteta je oko 3500 eura"

"Muškarac je prvo zapalio slamnatu figuru soba, a vatra se proširila na tepih i dio drvene klupe. Oštećen je i plato paviljona", kažu u policijiBJELOVAR - Bjelovarski piroman koji je jučer ujutro izazvao zgražanje kod Bjelovarčana namjerno zapalivši adventske ukrase na paviljonu, ima 34 godine. Potvrdila je to bjelovarska policija otkrivši više detalja o kaznenom djelu o kojem smo pisali OVDJE

- U četvrtak, 4. siječnja, ujutro, oko 07.10 sati, u Bjelovaru, u gradskom parku na paviljonu, 34-godišnji muškarac je zapalio slamnatu figuru soba, pritom se vatra proširila na tepih i dio drvene klupe, a oštećen je i plato paviljona.

Sve razotkrio komunalni redar

Šteta se procjenjuje na 3500 eura, a protiv 34-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, kažu u policiji.

Dodajmo, vatrogasci su iz Grada Bjelovara dojavu o požaru dobili u 7 i 18 minuta, a već 10 minuta kasnije požar je bio ugašen. Na posao se odmah bacio komunalni redar pregledavši sve kamere i otkrivši glavnog sumnjivca. O svemu je potom obavijestio policiju koja je do kraja obavila posao i privela počinitelja.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!