Fotografija: API import
API import

Uhićeni nasilnici koji su mlatili mladiće na daruvarskom jezeru

Najteže je stradao 23-godišnji mladić koji je zadobio dvostruki prijelom vilice, drugi je prošao s lakim tjelesnim ozljedama, a treći je nasilnicima uspio pobjećiDaruvarski policajci uhitili su u srijedu dvojicu nasilnika koji su u noći sa subote na nedjelju pretukli dvojicu mladića na daruvarskom jezeru. Nakon kriminalističkog istraživanja, obojica su danas ujutro uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku u Bjelovaru.

Dovršeno istraživanje

Prema službenom policijskom izvješću, provedenim i dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Daruvar uhitili su 22-godišnjeg i 19-godišnjeg mladića za koje se osnovano sumnja da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 23-godišnjaka kojeg su teško tjelesno ozlijedili i kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu 22-godišnjaka kojeg su lakše ozlijedili.

Događaj se dogodio u noći 11. srpnja oko 1.30 sati u Daruvaru na Šetalištu Ivana Meštrovića, odnosno na nasipu gradskog jezera.  

Dvostrukli prijelom vilice

Kako nam je ispričao dobar prijatelj napadnutih mladića, o čemu smo pisali OVDJE, trojica prijatelja bila su na daruvarskom jezeru i zabavaljala se kada su ih prvo verbalno, a potom i fizički napala dvojica mladića, jedan iz Daruvara, a drugi s područja Općine Končanica. U napadu je 23-godišnji mladić zadobio dvostruki prijelom vilice te je završio u KBC Zagreb, dok je drugi, srećom, prošao samo s lakšim tjelesnim ozljedama. Treći mladić je, kako smo u međuvremenu doznali, na vrijeme uspio pobjeći.

Policiju je o događaju obavijestio otac jednog od napadnutih mladića nakon čega se krenulo s istragom. 

Sad se čeka hoće li državno odvjetništvo za njih tražiti istražni zatvor ili će im se odrediti samo mjere opreza. 

Ako im se tijekom suđenja dokaže krivnja, mladići bi mogli završiti i do pet godina iza rešetaka.