Fotografija: Snimio: Čitatelj
Snimio: Čitatelj

Sudac istrage odlučuje o pritvoru za nasilnika iz Lipika koji je nožem ubo bivšu ženu u trbuh

Muškarac je otprije poznat policiji zbog nasilja u obitelji, a policajci su zbog toga nekoliko puta intervenirali na kućnoj adresi sada već bivših supružnika
Muškarac u dobi od 34 godine koji je u ponedjeljak oko 19 sati nožem u trbih ubo svoju bivšu suprugu pred očima maloljetne djece, predan je pritvorskom nadzorniku.

Nakon što ga ispita dežurni tužitelj Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, ide pred suca istrage koji će mu najvjerojatnije odrediti istražni zatvor.

Kako je izvjestila PU požeško-slavonska, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Teško ubojstvo u pokušaju".

Zadržana na liječenju

"Sumnja se da je 34-godišnjak 4. listopada 2021. oko 18.50 sati u Lipiku u obiteljskoj kući, oštrim predmetom teško ozlijedio 33- godišnju bivšu suprugu koja je prevezena u bolnicu u Pakrac gdje je zadržana na liječenju. Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 34- godišnjaka je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teško ubojstvo u pokušaju“, kažu u PU požeško-slavonskoj.

Kako smo jučer izvjestili OVDJE, neslužbeno doznajemo kako je 34-godišnji muškarac otprije poznat policiji zbog nasilja u obitelji i policija je nekoliko puta zbog toga intervenirala na njihovoj kućnoj adresi.

Muškarac je, inače, u Lipik doselio iz Zadra, a s bivšom suprugom koja je iz Lipika, ima dvoje djece u dobi od 8 i 10 godina.