Fotografija: Foto: Robert Fajt/CROPIX (lustracija)
Foto: Robert Fajt/CROPIX (lustracija)

SERIJSKI LOPOV Mladi Daruvarčanin ukrao još jednoj ženi iz Velikog Banovca kotao za rakiju

Riječ je o mladiću koji već duže vrijeme "operira" na pakračkom području, a do sada je ukrao motornu pilu, bicikl alat i još jedan kotao za rakijuMladi kradljivac iz Daruvara, koji već jedno duže vrijeme "operira" na pakračkom području, opet je pao u ruke policiji. 

Kako je izvijestila PU požeško-slavonska, policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Daruvara kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo krađe.

Ukrao još jedan kotao za rakiju

- Osumnjičeni 18-godišnjak je u razdoblju od 1. do 31. svibnja 2022. iz gospodarskog objekta u mjestu Veliki Banovac ukrao bakreni kotao u vlasništvo 66-godišnjakinje - kažu u policiji i dodaju kako će podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopunu kaznenih prijava.

Neslužbeno smo pak doznali da je isti mladić u istom mjestu također u svibnju ove godine provalio u dvorišni objekt i ukrao bakreni kotao za rakiju u vlasništvu 80- godišnjakinje, o čemu smo više pisali OVDJE.

Tada je također utvrđeno da je počinio još tri kaznena djela krađe.

Imao i kompanjona

Naime, kako je tada PU požeško-slavonska objavila na svojim službenim stranicama, 18-godišnjak je u razdoblju 9./10. lipnja 2022. ispred trgovine u ulici Krndija u Pakracu ukrao bicikl marke „Cube“ u vlasništvu 31-godišnjaka.

- Nadalje, u razdoblju od 23. do 25. rujna 2022. u mjestu Šeovica je iz nezaključanog metalnog kontejnera ukrao je motornu pilu u vlasništvu 55-godišnjakinje - priopćili su iz PU požeško-slavonske dodajući kako je daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 18-godišnjak zajedno s 34- godišnjim muškarcem s područja Daruvara u razdoblju od 1. svibnja do 1. listopada 2022. u ulici Krndija u Pakracu iz radionice koja se duže vrijeme ne koristi ukrao alat u vlasništvu 46-godišnjakinje i 47-godišnjaka.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!