Fotografija: Zpran je pronađen/Foto: Čitatelj
Zpran je pronađen/Foto: Čitatelj

Pronađen je Zoran koji je nestao prije dva dana iz udomiteljske obitelji, a viđen je u Bjelovaru

Zoran je pronađen sinoć, 22. kolovoza na području Policijske uprave zagrebačke, policijske postaje VrbovecBJELOVAR - Zoran, koji je bio smješten u udomiteljskoj obitelji u Bolču, a koji je nestao prije dva dana, o čemu smo pisali OVDJE, je pronađen.

Kako su nam potvrdili iz PU bjelovarsko-bilogorske, Policijska postaja Bjelovar jučer je, 22. kolovoza zaprimila dojavu da je na području grada Bjelovar lociran signal mobilnog uređaja kojega koristi osoba za koju je dana 20.08.2023. prijavljen nestanak na području Policijske uprave zagrebačke, Policijske postaje Vrbovec.

Sinoć ga našli

- Policijski službenici radom na terenu nisu pronašli osobu na području Policijske postaje Bjelovar već je isti pronađen 22. kolovoza u večernjim satima na području Policijske uprave zagrebačke, policijske postaje Vrbovec.

Podsjetimo, prije dva dana, 21. kolovoza u Facebook grupi „Moj Bjelovar – Moj zavičaj“ anonimni član objavio je kako je iz Bolča, naselja u Zagrebačkoj županiji, nestao čovjek po imenu Zoran. Uz objavljenu fotografiju napisano je kako se Zoran dan ranije, 20. kolovoza, oko 15:30 sati udaljio iz Bolčna, iz obitelji u kojoj je bio udomljen.

„Zoran je psihički bolesna osoba koja je već duže vrijeme bez terapije koju obavezno mora trošiti. Zadnji signal mobitela je lociran na području Bjelovara. Molim ako ste ga vidjeli, javite policiji koja ga traži“, pisalo je u obavijesti koja je izazvala velik broj komentara Bjelovarčana.

Viđen na bjelovarskom bazenu?

Između ostaloga, javio se i čovjek koji tvrdi da ga je vidio na autobusnom kolodvoruda sjedi u kafiću.

- Jučer ujutro oko 7 sati bio je kod mene u lokalu na autobusnome kolodvoru u Bjelovaru, popio je pivo, sjedio oko sat vremena i otišao, napisao je jučer Bjelovarčanin.

Inače, Zoran ima majku od 83 godine u Vrbovcu kojoj je htio, vjeruje se, otići. No, moguće je da je otišao u kontra smjeru.

Nakon jučerašnje objave o nestalom Zoranu, u našu redakciju javila se žena koja misli da ga je vidjela na bjelovarskom bazenu, a doznajemo kako je dojava građana policiji koji su vidjeli Zorana, bilo još. 

Dodajmo, u Facebook grupi „Moj Bjelovar – Moj zavičaj“ anonimni član zahvalio se svima koji su na bilo koji način pomogli da se psihički bolesna osoba pronađe.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!