Fotografija: Potraga za Zoranom još traje/Foto: Čitatelj
Potraga za Zoranom još traje/Foto: Čitatelj

Nestao čovjek iz udomiteljske obitelji: "Sumnja se da je htio u Vrbovec majci, no završio je u Bjelovaru"

„Zoran je psihički bolesna osoba koja je već duže vrijeme bez terapije. Zadnji signal mobitela je lociran na području Bjelovara. Molim ako ste ga vidjeli, javite policiji koja ga traži“, piše u obavijestiBJELOVAR – Sinoć, 21. kolovoza u Facebook grupi „Moj Bjelovar – Moj zavičaj“ anonimni član objavio je kako je iz Bolča, naselja u Zagrebačkoj županiji, nestao čovjek po imenu Zoran. Uz objavljenu fotografiju napisano je kako se Zoran dan ranije, 20. kolovoza, oko 15:30 sati udaljio iz Bolčna, iz obitelji u kojoj je bio udomljen.

„Zoran je psihički bolesna osoba koja je već duže vrijeme bez terapije koju obavezno mora trošiti. Zadnji signal mobitela je lociran na području Bjelovara. Molim ako ste ga vidjeli, javite policiji koja ga traži“, piše u obavijesti koja je izazvala velik broj komentara Bjelovarčana.

Viđen na kolodvoru

Između ostaloga, javio se i čovjek koji tvrdi da ga je vidio na autobusnom kolodvoru i da je sjedio u kafiću.

- Jučer ujutro oko 7 sati bio je kod mene u lokalu na autobusnome kolodvoru u Bjelovaru, popio je pivo, sjedio oko sat vremena i otišao, napisao je Bjelovarčanin.

Inače, u komentarima piše i kako Zoran ima majku od 83 godine u Vrbovcu kojoj je htio otići. No, kako sumnjaju, otišao je u kontra smjeru.

Voli kavu i cigarete

-Uglavnom čekamo da se pojavi! Nadamo se da će ga netko vidjeti. Sigurno se skriva negdje jer se boji policije. Inače voli kavu i cigarete, kod sebe ima nešto novca pa će sigurno negdje otići nešto kupiti. Hitno mu treba terapija, između ostaloga piše u komentarima.

Poslali smo upit u PU bjelovarsko-bilogorsku jesu li upoznati s nestankom. Njihov ćemo odgovor objaviti čim na stigne.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!