Fotografija: Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)

VELIKA AKCIJA Policija večeras u 22 sata kreće u lov na pijane i drogirane vozače

Osim vozača pod utjecajem droga i alkohola, policija će kontrolirati i one koji voze prebrzo, nisu vezani, koriste mobitel tijekom vožnje...Kako bi povećali ukupnu razinu sigurnosti prometa na cestama te spriječili prometne nesreće, policija će ovog vikenda poduzimati pojačane aktivnosti usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, a koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

Policijski službenici će tako do jutarnjih sati nedjelje na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, ali i cijele Republike Hrvatske, poduzimati pojačane aktivnosti, odnosno pojačano će nadzirati i sankcionirati nepridržavanje ograničenja brzine, vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilima i drugih prekršaja koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.

Dodatno na području Bjelovarsko-bilogorske županije policijski službenici će od subote, 23. ožujka, u 22,00 sata do nedjelje, 24. ožujka, u 6,00 sati provoditi akciju usmjerenu na utvrđivanje i sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga.  

Policija poziva sudionike u prometu da se ponašaju odgovorno i poštivanjem prometnih propisa povećaju razinu vlastite sigurnosti i sigurnosti drugih sudionika u prometu

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!