Fotografija: Staša Kukić ima nevjerojatan vokal koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim/Foto: Privatni album
Galerija
Staša Kukić ima nevjerojatan vokal koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim/Foto: Privatni album

Mlada zvijezda iz Lipika Staša Kukić nastupa s velikim glazbenim imenima na Kutina Urban Festu

Staša će otpjevati par pjesama s virtuozom na gitari Brankom Bogunovićem Pifom, a osim njih nastupit će Edo Maajka, Songkillersi i 12-člani uragan iz Požege Electric CornMlada talentirana pjevačica iz Lipika Staša Kukić nastupit će krajem mjeseca travnja kao specijalna gošća Kutina Urban Festa.

Staša će 28. travnja stati na veliku pozornicu kutinske sportske dvorane s brojnim poznatim glazbenim imenima poput legende hip hopa Ede Maajke, kraljeva funka Songkillersa, 12-članog uragana iz Požege Electric Corn i virtuoza na gitari Branka Bogunovića Pifa s kojim će otpjevati nekoliko pjesama.

Edo Maajka/Foto: Lucija Ocko/CROPIX
Edo Maajka/Foto: Lucija Ocko/CROPIX

Songkillers/Foto: Lucija Ocko/CROPIX
Songkillers/Foto: Lucija Ocko/CROPIX

Electric Corn/Foto: Privatni album
Electric Corn/Foto: Privatni album

Branko Bogunovic Pif/Foto: Neja Markičević/CROPIX
Branko Bogunovic Pif/Foto: Neja Markičević/CROPIX

Za one koji možda još ne znaju, Staša je 18-godišnja umjetnica iz Lipika koja svojim impresivnim glasom i emotivnim izvedbama osvaja srca publike diljem regije. Njezin nastup na Kutina Urban Festu bit će prilika da publika uživa u njenom iznimnom glazbenom talentu i osobnom pečatu koji unosi u svaku izvedbu. O Staši Kukić smo prije dvije i pol godine pisali OVDJE , kada je kao 15-godišnja djevojka svojim nevjerojatnim glasom oduševljavala sve koji su je imali prilike čuti.

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

- Jako sam uzbuđena zbog nastupa i baš mi je bilo drago kada sam dobila poziv da otpjevam par pjesama s Pifom. Stvarno mi je čast biti gošća na jednom ovakvom festivalu s takvim velikim glazbenim imenima i legendama - kaže nam Staša i otkriva kako joj je jedini nastup koji je bio sličan ovome bio Aurea Fest 2021. u Požegi gdje je dijelila pozornicu s Dinom Jelušićem, Matijom Cvekom, Markom Toljom, Ervinom Baučićem i ostalima uz glazbenu pratnju Big banda.

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

Upitali smo Stašu s kojim će se pjesmama predstaviti publici u Kutini.

- Jedna će sigurno biti "Me and Bobby McGee" od Janis Joplin, a za drugu pjesmu se još nismo dogovorili. Možda će to biti opet nešto od Janis ili Ette James, vidjet ćemo - otkrila nam je Staša.

Ulaznice za Kutina Urban Fest već su u prodaji putem sustava ENTRIO, a organizatori pozivaju sve ljubitelje vrhunskog rocka, hip hopa, funka i soula da što prije osiguraju svoje mjesto na ovom nezaboravnom glazbenom doživljaju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!