Fotografija: Slijetanje kamiona u Gornjem Daruvaru/Foto: Čitatelj
Slijetanje kamiona u Gornjem Daruvaru/Foto: Čitatelj

Policija o nesreći u Gornjem Daruvaru: "Vozač kamiona platio je kaznu na licu mjesta"

Vozač kamiona nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je zahvatio bankinu i sletio u jarak, a iz tovarnog prostora se prosuo teret po kolnikuPoznate su sve okolnosti prometne nesreće koja se dogodila danas oko 8.40 sati u Podborskoj ulici u Gornjem Daruvaru, o čemu smo pisali OVDJE.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 45-godišnjak je upravljao skupom vozila osječkih registarskih oznaka Podborskom ulicom. Budući da se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, kotačima je zahvatio bankinu i sletio u desni putni jarak.

Zatvorena cesta

- Vozilo se nakon slijetanja nastavilo kretati i teretni dio vozila je udario u prilazni most i prometni znak pri čemu je došlo do zanošenja priključnog vozila koje je u tovarnom prostoru prevozilo kamen tucanik i prevrtanja na kolnik. Uslijed klizanja priključnog vozila, skup vozila je prešao na suprotnu stranu kolnika te je teretno vozilo sletjelo u lijevi putni, a priključno vozilo se zaustavilo na kolniku. Iz tovarnog prostora se na kolnik prosuo teret - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i dodaju kako u nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Državna cesta je bila zatvorena za sav promet od 9 do 10.45 sati, a zbog izazivanja prometne nesreće 45-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku