Fotografija: Prizor s mjesta nesreće u Rogoži/Foto: JVP Garešnica
Prizor s mjesta nesreće u Rogoži/Foto: JVP Garešnica

Policija o jučerašnjoj pogibiji traktorista: "Zahvatio je bankinu, sletio i pao pod kotače traktora"

"Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru slijedi obdukcija te utvrđivanje svih okolnosti ovog nesretnog događaja", javlja policijaBJELOVAR - Policija je objavila detalje jučerašnje tragedije u kojoj je u Rogoži poginuo traktorist, a o čemu smo pisali OVDJE.

- U ponedjeljak, 5. veljače, oko 14.00 sati, 32-godišnji muškarac je upravljao svojim traktorom "Ursus" bjelovarskih registarskih oznaka za koji je bila priključena neregistrirana jednoosovinska prikolica za prijevoz drva.

Pao s traktora

Krećući se nerazvrstanom cestom kroz Rogožu iz smjera Velikog Vukovja, na ravnom cestovnom potezu, desnim kotačima je zahvatio bankinu, nakon čega je sletio s kolnika na strnište te se nastavio nekontrolirano kretati do uzdignute zemljane površine gdje se traktor prekrenuo i zaustavio. Pritom je muškarac ispao s traktora pod zadnji kotač te smrtno stradao, javljaju iz policije.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru slijedi obdukcija te utvrđivanje svih okolnosti ovog nesretnog događaja.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!