Fotografija: Najvijači Vukovara žesto su slavili pobjedu svog kluba/Foto: Srećko Niketić/CROPIX/Deni Marčinković
Galerija
Najvijači Vukovara žesto su slavili pobjedu svog kluba/Foto: Srećko Niketić/CROPIX/Deni Marčinković

Pijani navijač Vukovara na utakmici palio bengalke i pokušao utrčati na teren

Budući da se oglušio na zapovjedi policijskih službenika nad njim su uporabljena sredstva prisile. On je uhićen, priveden u službene prostorije policije gdje su od njega oduzeta pirotehniča sredstva, kažu u policijiBJELOVAR - Jučerašnja nogometna utakmica između Ždralova i Vukovara nije prošla bez izgreda.

Naime, kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u nedjelju poslijepodne na Poljani dr. Franje Tuđmana na gradskom stadionu u Bjelovaru 22- godišnji navijač je uporabio pirotehnička sredstva na tribinama, da bi potom preskočio zaštitnu ogradu te pokušao utrčati na teren.

Oglušio se na upozorenja

- Budući da se oglušio na zapovjedi policijskih službenika nad njim su uporabljena sredstva prisile. On je uhićen, priveden u službene prostorije policije gdje su od njega oduzeta pirotehnička sredstva, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,86 g/kg, kažu u policiji.

Utakmica je inače privukla veliki broj gledatelja, pa se na ulazak čekalo u redu/ Foto: Deni Marčinković
Utakmica je inače privukla veliki broj gledatelja, pa se na ulazak čekalo u redu/ Foto: Deni Marčinković

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima protiv ovog 22-godišnjaka slijedi optužni prijedlog i privođenje na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Podsjetimo, HNK Vukovar 1991 u finalu kvalifikacija jučer je svladao Mladost iz Ždralova rezultatom 2:0  i time izborio ulazak u Prvu hrvatsku nogometnu ligu, o čemu više možete pročitati OVDJE