Fotografija: Žena s drvenim križem na leđima ispred crkve/Foto: Snimila čitateljica
Žena s drvenim križem na leđima ispred crkve/Foto: Snimila čitateljica

FOTO Žena koja je u Pakracu oštetila drveni križ iz crkve završila u bolnici u Popovači

"Imala je na sebi krzneni kaput, a izgledala je vrlo pogubljeno. Činilo se kako ljubi lik Isusa koji se nalazi kod stepenica. A potom sam ju vidjela kako diže na leđa veliki drveni križ", kaže naša sugovornica



Vijest o ženi koja je jučer u poslijepodnevnim satima oštetila drveni križ koji se nalazio u pakračkoj Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, a koju smo objavili OVDJE, izazvala je interes čitatelja i velik broj komentara. Sve naprosto zanima što je ženi od 40 godina bilo da ušeta u crkvu i počini takvo kazneno djelo.

Doznali smo kako je nesretna žena pola sata prije nego što je otišla u crkvu, bila u obližnjoj slastičarni. Budući da se čudno ponašala, izazvala je poglede gostiju na terasi.

U krznenom kaputu

- Žena je imala na sebi krzneni kaput, izgledala je vrlo pogubljeno, pričala je da želi nešto nekome pokloniti, no, nisam ju najbolje shvaćala što želi reći. Ubrzo nakon toga, uočila sam je kod crkve. Činilo se kako ljubi lik Isusa koji se nalazi kod stepenica. A potom sam ju vidjela kako diže na leđa veliki drveni križ, kazala nam je naša sugovornica koja se slučajno zatekla kod crkve jučer poslijepodne. 

Neslužbeno doznajemo kako se radi o psihički bolesnoj ženi koja je nakon incidenta u Pakracu završila u Neuropsihijatrijskoj bolnici u Popovači.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!