Fotografija: Prilično nevjerojatno kazneno djelo počinjeno je jučer u pakračkoj crkvi/Foto: Paun Paunovic/CROPIX (Ilustracija), Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu
Galerija
Prilično nevjerojatno kazneno djelo počinjeno je jučer u pakračkoj crkvi/Foto: Paun Paunovic/CROPIX (Ilustracija), Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu

BIZARNO Žena (40) ušetala u pakračku crkvu i oštetila drveni križ koji je bio na zidu

"Sve se dogodilo jučer oko 14.10 sati u crkvi na Trgu Pape Ivana Pavla II. u Pakracu. Protiv žene slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari", kažu u policijiPAKRAC - Prilično bizarna situacija dogodila se jučer u Pakracu.

Kako javljaju iz PU požeško-slavonske, u srijedu 9. kolovoza 2023. oko 14.10 sati u Pakracu na Trgu Pape Ivana Pavla II., u crkvi, 40-godišnjakinja je oštetila drveni križ koji se nalazio pričvršćen na zid.

- Protiv 40-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Ušetala u crkvu

Neslužbeno doznajemo kako je ženska osoba ušetala u Crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakrac u vrijeme kada nema svete mise, a kao i svakoga dana, i jučer su vrata crkve bila otvorena.

Foto: Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu
Foto: Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu

Da se radi baš o njoj došlo se kriminalističkim istraživanjem. 

Budući da je Pakrac mala sredina, nije bilo teško pronaći osobu koja je počinila neuobičajeno kazneno djelo.

S obzirom na to da križ nije ukraden, ostaje enigma što se ženi motalo po glavi i na koji je način oštetila drveni križ.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku