Fotografija: 
Djevojčice su prevezene u bolnicu/Foto: Darko Tomas/CROPIX (Ilustracija)
Djevojčice su prevezene u bolnicu/Foto: Darko Tomas/CROPIX (Ilustracija)

Dvije djevojčice (14) u Bjelovaru na crveno izletjele na električnom romobilu: "Naišao je kamion"

"U nesreći, prilikom pada na kolnik, obje 14-godišnjakinje, koje u trenutku nesreće nisu nosile zaštitne kacige, zadobile su lake tjelesne ozlijede", kažu u policijiNa jednom od najprometnijih križanja u Bjelovaru jučer se dogodila prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije djevojčice od 14 godina. Bile su na električnom romobilu. To je, podsjetimo, jučer bila druga takva nesreća u danu. Javnost je najprije uznemirila jutarnja nesreća u kojoj je isto nastradala 14-godišnja djevojčica na električnom romobilu.

- Jučer, 17. listopada, oko 12,45 sati, u Bjelovaru, u Ulici Matice hrvatske u prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije 14-godišnjakinje. Do nesreće je došlo kada je 14-godišnjakinja upravljajući električnim romobilom, na kojem je prevozila drugu 14-godišnjakinju, prelazila kolnik na pješačkom prijelazu na znak crvenog svijetla na semaforu i udarila romobilom u bočnu stranu priključnog vozila teretnog vozila kojim je upravljao 30-godišnjak, javljaju iz policije.

Završile u bolnici

Dodaju u kako su u nesreći, prilikom pada na kolnik, obje 14-godišnjakinje, koje u trenutku nesreće nisu nosile zaštitne kacige, zadobile lake tjelesne ozlijede i vozilom hitne medicinske pomoći su prevezene u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.

- Protiv 14-godišnje vozačice slijedi podnošenje optužnog prijedloga za počinjene prekršaje iz članka 59. stavka 1., članka 112. stavka 7. i članka 114. stavka 2.  Zakona o sigurnosti prometa na cestama, ističu iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!