Fotografija: Odbjegli vozač se lani skrivao od policije po šumama Bilogore, a u pauzi između dvije potjere pio je pivo/Foto: Danica.hr
Odbjegli vozač se lani skrivao od policije po šumama Bilogore, a u pauzi između dvije potjere pio je pivo/Foto: Danica.hr

Čovjek koji vozi bez jedne ruke ponovno bježao policiji. Punih šest kilometara...

Nenad V. (52) nije dopustio da ga preteknu, već je cijelo vrijeme krivudao kolnikom kroz Čazmu i kroz Suhaju. Na kraju se zaustavio prije ulaska u PobjenikNenad V. (52), kojeg su mediji prozvali Bilogorski Mad Max, opet je pod utjecajem alkohola punih šest kilometara bježao policiji.

Čovjeka sustavno čini najteže prometne prekršaje, vozeći bez jedne ruke, i sa samo dva prsta na drugoj ruci, o čemu smo već pisali OVDJE, uočili su policajci jučer oko 18.50 sati u Ulici Svetog Andrije u Čazmi kako sa svojim autom bjelovarskih oznaka pravi prometni prekršaj.

Policajci su krenuli su za njim s upaljenim rotacijskim svjetlima kako bi ga zaustavili. Međutim on, ne samo da se nije htio zaustaviti nego nije dopustio ni da ga preteknu tako što je cijelo vrijeme krivudao cestom kroz Čazmu i kroz Suhaju. Na kraju se zaustavio prije ulaska u mjesto Pobjenik.

Oduzeta mu dozvola

- Utvrđeno je da je vozilom upravljao 52-godišnjak koji je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,27 g/kg.  Nadalje je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je pravomoćnim rješenjem vozačka dozvola oduzeta zbog neodazivanja na izvanredni zdravstveni pregled - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

On je uhićen i priveden u prostorije policije te smješten u posebnu prostoriju do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni  odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Nenad V. dosad je zbog prometnih prekršaja osuđivan više od 100 puta. Novca za plaćanje kazni nema, pa redovito završava u zatvoru. No, kada izađe iz njega, opet sjedne u svoj ili tuđi auto i nastavi po starom.