Fotografija: Organizatori su pripremili bogat program Ljeta u Čazmi/Foto: Grad Čazma
Galerija
Organizatori su pripremili bogat program Ljeta u Čazmi/Foto: Grad Čazma

Za vikend svi u Čazmu! Organizatori u pripremili bogat program za sve generacije

Događanja kreću već danas poslijepodne, kada u 19 sati počinje KUĆNI PARTY-književnost & rock´n´roll. Sutra je na redu za odbojku na pijesku, a nedjelja je rezervirana za mališaneTijekom cijelog mjeseca srpnja u sklopu Ljeta u Čazmi održava se bogat zabavni i kulturni program, a ujedno se i obilježava Dan grada. Pa tako ovog vikenda događanja kreću već u petak poslijepodne, kada u 19 sati počinje KUĆNI PARTY-književnost & rock´n´roll.

Odbojka na pijesku

U književnom dijelu nastupit će Marko Gregur, Hrvoje Kovačević, Božica Brkan, Irena Skopljak Barić, Zlatko Krilić i Radovan Dožudić, dok su za glazbeni štimung zaduženi Patrick Walker & Hrvoje Sudar (UK, CRO) – irska, škotska i engleska glazba. Spomenuti događaj održava se u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara Čazma.

Program Ljeto u Čazmi za ovaj vikend/ Foto: Grad Čazma
Program Ljeto u Čazmi za ovaj vikend/ Foto: Grad Čazma

Idućeg jutra, u subotu 10. srpnja, u 9 i 30 sati na sportskim terenima Čazma počinje Otvoreni turnir za žene u odbojci na pijesku. Program Ljeta u Čazmi nastavlja se u nedjelju, mladom misom u Župi sv. Nikole biskupa, u Gornjem Mikloušu, a mladomisnik je Dejan Fortuna. Mlada misa na rasporedu je u 11 sati. 

Magično poslijepodne za djecu

Istog dana u poslijepodnevnim satima na Ribičkom kompleksu "Vustje" TZ Grada Čazme i Udruga mladih Čazmanaca organiziraju Magično poslijepodne za djecu. Riječ je o zabavnu programu za najmlađe u sklopu kojeg nastupa mađioničar Hariku s predstavom „Ludi baloni“. Mališani će tom prilikom moći uživati u čarobnim trikovima, dječjoj igri i plesu, a klaun disco besplatno će dijeliti poklon figure od balona. 

Organizatori su uistinu potrudili osmisliti bogat program po principu za svakog ponešto. Cijeli program Ljeta u Čazmi možete pronaći ovdje. Dođite u Čazmu i uživajte u zabavnom sadržaju za sve generacije ovog vikenda, ali i tijekom cijelog mjeseca srpnja. Vidimo se.