Fotografija: Dođite podržati ove sjajne glumce amatere koji su pola godine pripremali predstavu Vukovi i ovce/Foto: Amatersko kazalište Daruvar, Facebook
Galerija
Dođite podržati ove sjajne glumce amatere koji su pola godine pripremali predstavu Vukovi i ovce/Foto: Amatersko kazalište Daruvar, Facebook

Večeras "Vukovi i ovce" Amaterskog kazališta Daruvar: "Ostalo svega nekoliko ulaznica"

Amatersko kazalište Daruvar početkom ove godine proslavilo je svoj deseti rođendan, stoga ih, svojim dolaskom na večerašnju predstavu koja počinje u 20 sati, podržite u njihovom raduU Kinodvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar večeras se prikazuje predstava Amaterskog kazališta Daruvar pod nazivom "Vukovi i ovce".

Iz Pučkog otvorenog učilišta javljaju kako je ostalo svega nekoliko ulaznice i to za pomoćna sjedala. Stoga, ako želite uživati u tragikomediji koju su mjesecima pripremali glumci amateri iz Daruvara - požurite.

Foto: Predrag Uskoković
Foto: Predrag Uskoković

Podsjetimo, autori predstave su supružnici Marija i Denis Brkić, a cijeli članak o tome gdje je predstava nastala kao i detalje oko priprema, pročitajte OVDJE.

Teme iz svakodnevnog života

-Predstava "Vukovi i ovce" je tragikomedija o svakodnevnom životu. Otac je zbog određenih malverzacija pod istragom, pa stoga gubi pravo na novčana sredstva, račun mu je blokiran, a samim time njegova obitelj koja je naviknula na raskošni život, mora mijenjati stil života. Ujedno, otac ima i ljubavnicu koja ordinira kućom kao da je njezina, majka je s druge strane odana alkoholu i bez nekog cilja u života. Kćerka se navikava na novi život bez novca, suočena je s gubitkom nekih prijateljica koje su bile s njom dok je bila imućna, a sada joj okreću leđa. Ona traži izlaz iz te situacije ne bi li nastavila dalje nekim normalnim životom. U međuvremenu sreće "majstora za krive stvari". Naime, pokvarila joj se perilica, a susret s majstorom otkriva neke nove situacije s čovjekom koji je drugog ranga. I tu dolazi do prilagodbe, razlaza pa nanovo do zajedničkog jezika, otkrio nam je prošloga tjedna Brkić neke od detalja iz predstave.

Devet glumaca

-Jako puno smo vježbali, radili na svakom pokretu i zaista vjerujem da predstava ima zajamčen uspjeh. Zalaganjem i pokazanim znanjem zaista smo poput poluprofesionalaca, optimističan je redatelj Brkić koje će zajedno sa suprugom Marijom cijelo vrijeme biti uz glumce, njih devet. Kao i tehničar, mladi Dinko Konjovoda koji će pomagati oko svjetla i zvuka tokom predstave.

Foto: Amatersko kazalište Daruvar
Foto: Amatersko kazalište Daruvar

Inače, Amatersko kazalište Daruvar početkom ove godine proslavilo je svoj deseti rođendan, stoga ih, svojim dolaskom na večerašnju predstavu koja počinje u 20 sati, podržite u njihovom radu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!