Fotografija: Građani će od sutra prvi put moći ući u novu bolnicu/ Foto: Deni Marčinković
Građani će od sutra prvi put moći ući u novu bolnicu/ Foto: Deni Marčinković

Sutra kreće cijepljenje u novoj bjelovarskoj bolnici. Evo svih raspoloživih termina

Županijski stožer civilne zaštite odlučio je omogućiti cijepljenje u novoj zgradi bolnice kako građani ne bi na hladnoći čekali svoj red, poručili su iz ŽupanijeKao što smo još u petak pisali, sutra, 18. siječnja, u novoj zgradi bjelovarske bolnice počinje cijepljenje građana protiv covid-19, potvrdili su iz Bjelovarsko-bilogorske županije. Prvi je to ulazak građana u zgradu nove bolnice.

Bez prethodne najave

- Cijepljenje će biti organizirano u prizemlju nove zgrade Opće bolnice (ulaz od Zavoda za hitnu medicinu, Bana J. Jelačića 13c, Bjelovar). Organizator je Dom zdravlja BBŽ, u suradnji sa Zavodom za hitnu medicinu BBŽ, a za cijepljenje nije potrebna prethodna najava, poručili su iz Županije.

Građani će se u novoj bolnici moći cijepiti utorkom i četvrtkom od 8 do 12 sati, srijedom od 15 do 19 sati te subotom od 9 do 14 sati. 

Recimo i to da će se sutra cijepiti Pfizerom i Modernom.

- Županijski stožer civilne zaštite odlučio je omogućiti cijepljenje u novoj zgradi bolnice kako građani ne bi na hladnoći čekali svoj red. Uz termine u novoj zgradi bolnice, napominjemo da će građane, po uobičajenom rasporedu tijekom tjedna nastaviti cijepiti i Zavod za javno zdravstvo BBŽ, dodaju iz Županije. 

Termini cijepljenja u Zavodu

Cijepljenje u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo održava se u terminima: 

- u Bjelovaru ponedjeljkom i petkom od 9 – 12 sati,

- u Daruvaru srijedom od 9 – 12 sati,

- u Garešnici utorkom od 12 – 14 sati,

- u Čazmi srijedom od 9 – 10 sati,

- u Grubišnom Polju utorkom od 9 – 10 sati.

Podsjetimo, v.d. ravnatelja Doma zdravlja BBŽ Josip Rajković kazao nam je da je interes za cijepljenje poveći, a najveći dio odnosi se na treću dozu, o čemu više možete pročitati OVDJE