Fotografija: Cure su na putu, poželimo im mirnu Neretvu i puno uspjeha/Foto: Udruga Sparte Bjelovar
Galerija
Cure su na putu, poželimo im mirnu Neretvu i puno uspjeha/Foto: Udruga Sparte Bjelovar

Sparte jutros krenule put Neretve, javio se i Dario Hrebak. Evo što im je poručio...

Sparte će se za titulu kraljica Neretve boriti u četvrtak, 11. kolovoza. Dva dana nakon djevojaka, točno u 17 sati ispod Lučkog mosta u Metkoviću, startat će 25. Maraton lađaBJELOVAR – „Krenule smo“, pohvalile su se jutros članice Udruge Sparte Bjelovar na društvenim mrežama. Naravno, put ih nosi na Neretvu na kojoj će, uz još tri muške ekipe iz Bjelovarsko – bilogorske županije u nardnim danima, predstavljati svoj kraj na 9. Maratonu lađarica, odnosno na 25. Maratonu lađa na Neretvi.

Podsjetimo, ovih dana Sparte su se javno zahvaljivale svim svojim sponzorima bez kojih put na Neretvu ne bi bio moguć. Više o uvjetima treninga i teškim pripremama možete pročitati OVDJE.

Svoje sponzore Sparte uvijek ponosno ističu i spominju/Foto: Facebook Udruga Sparte Bjelovar
Svoje sponzore Sparte uvijek ponosno ističu i spominju/Foto: Facebook Udruga Sparte Bjelovar

Danas je pak, zahvala Sparti bila upućena Gradu Bjelovaru, odnosno njegovom vodstvu.

Zahvala Gradu i Športskoj zajednici

-Hvala gradonačelniku Dariju Hrebaku i njegovom zamjeniku Igoru Brajdiću što su imali sluha za nas, te nam pomogli i ovaj put da idemo na Neretvu. Njihova nam podrška izuzetno puno znači. Ponosne smo na vodstvo našega grada, ne samo zbog mogućnosti koju nam nude, nego i zbog ljudskog pristupa i susretljivosti koje svaki put dobijemo. Zahvaljujemo i Športskoj zajednici Grada Bjelovara čije smo ponosne članice.

Potpora sugrađana

-Dat ćemo sve od sebe! Budite nam podrška ovih dana. Nadamo se da ćete biti ponosni na nas. Ide, ide, ide Bjelovar!, poručile su djevojke iz ekipe Udruga Sparte Bjelovar na svojoj Facebook stranici zaradivši na račun objave veliku podršku svojih sugrađana.

Svoj komentar ostavio je i gradonačelnik Hrebak.

Bjelovarske Sparte na gradskom korzu održale su akciju "Dosta je depresije i strave, svratite na kolač i šalicu kave"/ Foto: Sparte Bjelovar
Bjelovarske Sparte na gradskom korzu održale su akciju "Dosta je depresije i strave, svratite na kolač i šalicu kave"/ Foto: Sparte Bjelovar

-Uvijek za vas koje promovirate naš grad u dolini Neretve. Nažalost, niti ove godine neću biti u mogućnosti i uživo vas bodriti. Želim vam puno sreće i uspjeha, napisao je Hrebak.

Dodajmo, ove godine u boj za štit kneza Domagoja će 30 ekipa u muškoj konkurenciji te 11 ekipa u konkurenciji žena. Prve u boj kreću veslačice, koje će se za titulu kraljica Neretve boriti u četvrtak, 11. kolovoza. Dva dana nakon djevojaka, točno u 17 sati ispod Lučkog mosta u Metkoviću startat će 25. Maraton lađa. 

Držimo im palčeve!