Fotografija: Foto: Božidar Vukičević/CROPIX/Druga OŠ Bjelovar
Foto: Božidar Vukičević/CROPIX/Druga OŠ Bjelovar

Škole dobile novu dojavu o bombi koja treba eksplodirati u 15.45. Učenici II. OŠ pušteni doma

Na vlastitu odgovornost pustila sam svu djecu, jer bi se u tom periodu u naše dvije školske zgrade trebalo nalaziti 80-ak učenika u sklopu produženog boravka, kaže Ines KapšaNa adrese pet škola stigla je nova prijetnja o aktivaciji bombe. Kako doznajemo, u e-mailu je navedeno da će bomba eksplodirati u 15.45 sati.

- Zaprimili smo novi mail, u kojem su navedene još četiri škole. Kako je navedeno u prijetnji, bomba će biti aktivirana u 15.45 sati. Odmah sam zvala policiju, jer sam htjela djecu pustiti doma, no rečeno mi je da čekam njihove daljnje upute. Međutim na vlastitu odgovornost ipak sam pustila svu djecu, jer bi se u tom periodu u naše dvije školske zgrade trebalo nalaziti 80-ak učenika u sklopu produženog boravka, poručila je ravnateljica II. osnovne škole Ines Kapša.

Dodala je i to da vjeruje kako je riječ o neslanoj šali, ali definitivno nije ugodno dobiti takve prijetnje. Podsjetimo, prvi e-mail o istoj prijetnji stigao je jutros, nešto iza ponoći, no policija je ustanovila da je riječ o lažnoj dojavi, o čemu više pročitajte OVDJE.