Fotografija: Potpisan je ugovor vrijedan 115 tisuća kuna/Foto: Općina Veliko Trojstvo
Galerija
Potpisan je ugovor vrijedan 115 tisuća kuna/Foto: Općina Veliko Trojstvo

Općina Veliko Trojstvo sa 115 tisuća kuna sufinancira produženi boravak u školi

Ovo je jedna u nizu mnogih financijskih potpora, kojima općina pomaže rad OŠ Veliko Trojstvo, a što je pokazatelj da brine o djeci jer oni su naša budućnost, poručuje ravnateljica VranješevićVELIKO TROJSTVO - Načelnik Općine Veliko Trojsvo Marko Kutanjac  potpisao je s ravnateljicom Osnovne škole Veliko Trojstvo Sanjom Vranješević ugovor vrijedan 115.000,00 kuna o sufinanciranju produženog boravka za učenike. Za njih je ovim sredstvima osigurana prehrana te nastavne i izvannastavne aktivnosti.

Djeca budućnost

-Nastavak je ovo dugogodišnje suradnje između Općine Veliko Trojstvo i naše škole. Općina je osigurala 115.000,00 kuna za rad produženog boravka te financiranje školske prehrane. Ovo je jedna od niza mnogih financijskih potpora, kojima općina pomaže rad OŠ Veliko Trojstvo, a što je pokazatelj da brine o djeci jer oni su naša budućnost, poručila je ravnateljica Vanješević.

Produženi boravak radi od 11 i 30, pa do 16 i 30 sati/Foto: Sanja Vranješević
Produženi boravak radi od 11 i 30, pa do 16 i 30 sati/Foto: Sanja Vranješević

Inače, produženi boravak u školi definitivno je nešto čime se OŠ Veliko Trojstvo može pohvaliti. Osim što su među rijetkima, ako ne i jedina županijska škola koja nudi tu mogućnost djeci i roditeljima, bilježe ogroman interes djece za istim. O ovoj smo temi pisali prije nekoliko tjedana. Cijeli članak možete pročitati OVDJE.