Fotografija: Poništena odluka o zabrani tuširanja/Foto: CROPIX, NK Bjelovar, MojPortal
Galerija
Poništena odluka o zabrani tuširanja/Foto: CROPIX, NK Bjelovar, MojPortal

Mali bjelovarski nogometaši i rukometaši opet se mogu tuširati: "Molim trenere da racionaliziraju potrošnju"

Dogovorio sam s klubovima da treneri budu prisutni nakon treninga i da se uvede racionalizacija tuširanja u svim ekipama, odnosno da se tuširanje dozvoli, ali da se smanji koliko je god to moguće, kaže MihalinecPoništena je odluka o zabrani tuširanja mlađih uzrasnih kategorija NK Bjelovara i RK Bjelovara, potvrdio je direktor Gradskog poduzeća za upravljanje sportskim objektima Marko Mihalinec.

Podsjetimo, vijest da će njihova djeca nakon treninga doma morati bez tuširanja u klupskim prostorijama neugodno je iznenadila roditelje, o čemu smo pisali OVDJE.

Naime, prema riječima Marka Mihalineca, o novonastaloj situaciji klubovi su već obaviješteni.

Dogovor s klubovima

- Dogovorio sam se s klubovima da treneri budu prisutni nakon treninga i da se uvede racionalizacija tuširanja u svim ekipama, odnosno da se tuširanje dozvoli, ali da se trajanja smanji koliko je god to moguće. Zbilja molim klubove za razumijevanje, jer Gradsko poduzeće za upravljanje sportskim objektima snosi sve režijske troškove, sva održavanja, pa čak i kuhanje čajeva na stadionu i pranje rublja u svim objektima, pojasnio je direktor Marko Mihalinec dodavši da grijanje, rasvjeta i ostale stvari osim tuširanja nikada nisu bile ukinute.

Marko Mihalinec/Foto: MojPortal
Marko Mihalinec/Foto: MojPortal

Prvi čovjek Gradskog poduzeća za upravljanje sportskim objektima podsjetio je da je slične razgovore s klubovima vodio i prije krize, prilikom najave poskupljenja.

- Ova odluka nije nagla niti nenadana i svi nadležni upoznati su sa situacijom. Za siječanj ćemo dobiti čak 60 posto veće režije nego u prosincu, a s obzirom na temperaturu koja je u minusu, za veljaču pretpostavljam da će troškovi biti još veći, zaključio je Marko Mihalinec. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!