Fotografija: Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme/Foto: Predrag Uskoković, Daruvarske toplice
Galerija
Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme/Foto: Predrag Uskoković, Daruvarske toplice

Provedite Martinje u restoranu Terasa: "Čeka vas vrhunska večera i tamburaši, a stiže i biskup"

Za odličnu zabavu pobrinut će se Tamburaški sastav Lipa, a za ovu priliku smišljen je i poseban meni po pristupačnoj cijeniDARUVAR – Mjesec dana dijeli nas od još jednog Martinja. Prilika je to za dobru veselicu i naravno krštenje mošta u vino.

Proslavu, već tradicionalno, pripremaju i u Daruvarskim toplicama. Ipak je Daruvar kraj koji Svetog Martina, zaštitnika vinara i vinogradara, štuje na poseban način.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

U subotu 11. studenog, od 19 sati, u restoranu Terasa organizira se stoga, poseban Martinjski program.

Tamburaši i biskup

- Budite i vi dio tradicionalne proslave Martinja u restoranu Terasa. Očekujemo vas s vrhunskom hranom, odličnim tamburašima, dobrom kapljicom i pokojom čašicom – recept je to za sjajnu Martinjsku feštu u Daruvarskim toplicama. Osim toga, za odličnu zabavu pobrinut će se Tamburaški sastav Lipa, a izostati neće niti ceremonija krštenja mošta u vino uz martinjskog biskipa. 

Foto: Predrag Uskoković
Foto: Predrag Uskoković

Za sve informacije i rezervacije nazovite na 043 331 705! Dođite i dobro se zabavite, poručuju iz Daruvarskih toplica.

Ako ste se pitali što su ove godine osmislii za martinjsku večeru, otkrivamo kako će vas čekati teleća ragu juha, punjeni svinjski kotlet s pilećom jetricom i šampinjonima, umak od hrena, pečeni krumpir s hamburgerom, miješana salata te desert - kolač.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!