Fotografija: Prijem nagrađenih učiteljica/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Prijem nagrađenih učiteljica/ Foto: Deni Marčinković

Igor Brajdić primio nagrađene učitelje: "Hvala vam što odgajate našu djecu"

"Nije mala stvar imati čak sedam nagrađenih odgojno-obrazovnih djelatnika iz Bjelovara među 505 nagrađenih iz cijele Hrvatske", poručio je BrajdićZamjenik bjelovarskog gradonačelnika Igor Brajdić primio je danas odgojno-obrazovne djelatnice bjelovarskih osnovnih škola koje su povodom Dana učitelja nagrađene od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Prema njegovih riječima, prijem je napravljen za djelatnice škola kojima je Grad osnivač, a iskrene čestitke Brajdić je uputio apsolutno svim nagrađenim.

Dogradonačelnik je učiteljice darivao ružama i prigodnim poklonima/ Foto: Deni Marčinković
Dogradonačelnik je učiteljice darivao ružama i prigodnim poklonima/ Foto: Deni Marčinković

Konkretnije, čestitke iz prve ruke dobile su zaposlenice I. osnovne škole Danica Barišić, Zdenka Brebrić, Helena Gustović Ljubić i Nataša Ljubić Klemše, zatim Nataša Brekalo i Suzana Turković iz III. osnovne škole te Dragica Budić iz IV. osnovne škole.

Ponos Grada

- Iznimno smo ponosni i hvala vam na svemu što raditi za Bjelovar. Što doprinosite odgoji i obrazujete našu djecu. Nije mala stvar imati čak sedam nagrađenih odgojno-obrazovnih djelatnika iz Bjelovara među 505 nagrađenih iz cijele Hrvatske. Naš grad iz godine u godinu napreduje u svim segmentima, a velike zasluge za to pripadaju baš vama, poručio je nagrađenim učiteljicama dogradonačelnik Brajdić.

Čak sedam nagrađenih učitelja je iz Bjelovara/ Foto: Deni Marčinković
Čak sedam nagrađenih učitelja je iz Bjelovara/ Foto: Deni Marčinković

Da im nagrada Ministarstva, ali i prijem u Gradu puno znači, potvrdila je Zdenka Breberić, pedagoginja u I. O.Š.

- Nagrađivanje je jedini segment u našem sustavu koji omogućuje da prosvjetni djelatnik bude zapravo nagrađen financijski za svoj rad. Ponosna sam što je iz naše škole nagrađeno čak četiri djelatnika, pored ostalog poručila je Breberić.

Djeca na prvom mjestu

Da bi se našlo među laureatima, uz redovan nastavni rad potrebno je sudjelovati i u puno izvannastavnih aktivnosti, što učiteljicama ipak nije primarno veselje.

- Pored svih projekata i ostalih stvari koje radimo, najviše me veseli što smo nagrađeni za rad s učenicima. Naravno, bez podrške kolega iz škole te roditelja, do ovoga svega ne bi došlo, zaključila je Suzana Turković.

Najviše ih raduje rad s djecom/ Foto: Deni Marčinković
Najviše ih raduje rad s djecom/ Foto: Deni Marčinković

Za kraj recimo i to da su slična razmišljanja iznijele i sve ostale nagrađene učiteljice bjelovarskih osnovnih škola. Popis svih nagrađenik prosvjetnih djelatnika iz cijele BBŽ možete pogledati OVDJE.

Zajednička fotografija/ Foto: Deni Marčinković
Zajednička fotografija/ Foto: Deni Marčinković

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!