Fotografija: Još tri dana do glazbenog spektakla u Đurđevcu/Foto: Duje Klaric/CROPIX, Admir Buljubasic/CROPIX,
Ivo Ravlic/CROPIX
Galerija
Još tri dana do glazbenog spektakla u Đurđevcu/Foto: Duje Klaric/CROPIX, Admir Buljubasic/CROPIX, Ivo Ravlic/CROPIX

Hotel Picok podijelio besplatne ulaznice za koncert Hanke Paldum i Duška Kuliša: "Ovo su sretni dobitnici"

Miru i Željka je vrlo kreativno tagirala snaha Jelena i zahvaljujući detaljnom opisu zašto bi baš njezini svekrva i svekar trebali na koncert – priuštila im nezaboravnu večer...ĐURĐEVAC – Ove subote, 11. svibnja u Đurđevcu, u šatoru Hotela Picok sprema se pravi glazbeni spektakl. Koncert će održati glazbene zvijezde Hanka Paldum i Duško Kuliš. Kako smo već jučer pisali OVDJE, vip ulaznice planule su u rekordnom roku, a rasprodano je i više od 70 posto preostalih ulaznica.

No, iz Hotela Picok odlučili su pomoći onima koji nisu dosad kupili svoje ulaznice, a voljeli bi otići na spomenuti koncert.

Besplatne ulaznice

Sve što je trebalo učiniti da bi osvojili dva puta po dvije ulaznice bilo je u posljednjih 24 sata tagirati osobu s kojom biste otišli na koncert i podijeliti objavu na Facebook stranici. Dobrodošli su i napisani razlozi zašto bi baš vi trebali osvojiti besplatne ulaznice.

Najsretniji i najspretniji su ovoga puta bili Valentina Kuhar Šanda i Mariana Bubnjić koje su tagirale jedna drugu te Mira Lukić-Barać te Željko Lukić. Miru i Željka je vrlo kreativno tagirala snaha Jelena i zahvaljujući detaljnom opisu zašto bi baš njezini svekrva i svekar trebali na koncert – priuštila im nezaboravnu večer.

Naime, Jelena Sekulić Lukić napisala je: „Želim da moji svekrva i svekar osvoje ulaznice, jer su zaslužili!!! Mira Lukić-Barać i Željko Lukić. Igram da svekrva i svekar osvoje ulaznice da me imaju u milosti jer će čuvati moju djecu dok sam ja u Beogradu na koncertu Rammsteina... Ups, jesam li to glasno rekla?“

Svoje ulaznice sretni dobitnici mogu podići na recepciji Hotela Picok.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!